A Fideszt pedig biztos választók több mint kétharmada szereti stabilan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeokutya
@xu: Azért lehet valami a Józsi bácsi mondani valójában ami igaz!Vagy szerinted csak kitalálta magának?Én nem mondom, hogy szent de hogy átdobták a palánkon az biztos.
xu
@rodeokutya: Sajnos Józsi bácsi nem politikus, hanem ügyvéd! Ezt szíta meg, mert mindig a simlit védte az igazsággal szemben! A hamis tanukat preferálta! De ez nem bíróság! Ez politika!
Ma is él a Kisgazdapárt, akinek a vezetője a Karsai; csak Ő okosabb; becsomagolta ezt a dolgot az MSZP színes színeibe!
Garnela
@ariel: Nem ebbe születtem bele!! Még Kisz-tag is voltam keményen egy évig! ))90-ben és 94-ben az Szdsz-re szavasztam! Akkor összeálltak az Mszp-vel, és örökre meghaltak nekem! Ígyhát maradt egyetlen konszolidált párt, melyet el tudtam fogadni..a FIDESZ. Ígyhát 98-ban A Fideszre szavaztam, 2002-t nem mondom meg, mert azóta is szégyellem, és szórom a hamut a fejemre!, 2006 Fidesz. És jövőre is arra fogok.
xu
@Garnela: Sajnos ez van! A JOBBIK nem kormányképes, hiszen a 8 %-a, még a cuclialisták 14 %-át sem közelíti! Marad a Fidesz és marad Orbán és, ha így haladunk, akkor a 2/3-ad feletti eredmény, ami mindenkit ki fog rekeszteni a politikából! Érdekes lenne már egy egypárti jobboldali rendszer; ezt nem-igen gyakoroltuk az utóbbi időkben! Egy misét megérne! Majd a Semjén tartja a prédikációt (bár a szövettség miatt ez nem színtiszta egypárt rendszer)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.