Morvai Krisztina az EP-ben, hírünk öregbítése a nagyvilágban.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ott, ahol ténylegesen ez történik tagadják.

Krisztike figyelmébe: a madár is sz@rból építi fészkét, de nem sz@rik bele!
Lajos10
Még ha igaz is eltörpül a mellet hogy nálunk egyetemen méghozzá jogin ilyen kultúrával tanítanak . Tőle még az is jobb ha Stadler tartott előadást a közgázon .Hurrá magyar értelmiség nemsokára Győzike lesz a rektor?
MaxGraf
@gondolkodo: Itt a liberálisok,a fiatal,és öregebb kommunisták által oly szorgalmasan összeszart (és szétlopott) magyar haza..(a fészek..) alapos kitakaritása kezdödött el! A fö-takaritónöt pedig úgy hivák,hogy Morvai Krisztina.Sok sikert neki és a többi Jobbikos takaritó legénynek!
marlin
A primitív agyat nehéz csillogtatni, és attól félek meggyőzni sem lehet!! :((
A fentebb olvasottak tükrözik a mai magyar társadalom lelkét, stílusát, kifejezési módjait és talán még a társadalmi problémák kezelésének lehetséges módozatait is jelzik!!
Saját magunk vagyunk a szégyenkezés tárgya(!), nem tudtunk a történelem során tanulni hibáinkból és nem is fogunk soha!! Ezek vagyunk, meg a gyűlölködés minden oldalról!!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.