A jogkövető emberek aggódva figyelik, hogy egy csoport büntetlenül semmibe veszi a törvényeket, tör, zúz, félelmet kelt.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Mint egykori barátom mondaná: " Ez van, meg a pirított hógolyó."
gondolkodo
Nem csak a munkások, de a rendfenntartó-erők lába alól is kirántotta a talajt a gengszterváltás.
Nézetem szerint a csúcs az volt, amikor parlamenti képviselők, annak a pártnak szineiben, amelyik most kormányzásra készül, vigyorgó arccal, saját "kétkezi munkájukkal" bontottak rendőrségi kordont. Ha kormányozni fog, hogyan tartja kordában a "balhés csőcseléket", ha ilyen példával jár elöl?
Akkor nem tudták, hogy egyszer kormányozni akarnak, tehát nem szabad az olyan tettük, amire később mások hivatkozhatnak?
barew7
A Draskovics megmondta!! Ki tör és zúz? Miért szélsőséges, az, aki meg akarja állítani a húsz éve tartó folyamatos országrontást? Miért szélsőséges az, aki a totális banánköztársasági állapotokon törvényes eszközökkel változtatni akar? Azért szélsőséges, mert az ő oldalukon van az igazság, és a hatalom retteg a felelősségrevonástól. Sztalin egyenesen kiirtotta a bírálóit, szerencsére a most hatalmon levők nem tehetik ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.