Kolompár ellen vádat emelt az ügyészség, de a politikus az eljárás idejére sem függesztette fel tevékenységét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
A "nagypolitika" azzal, hogy ezt megengedi, szinte generálja a cigányságot egységesen bűnözői rétegkénti beállítását, -még akkor is, ha a kollektív felelősség nem jogi kategória.
Hibáztatom az ország vezetését, hogy ezt megengedi! Egy "mezei" vagyonőrt sem engednének ilyen körülmények közt ténykedni, a vizsgálat idejére felfüggesztenék.
Szerintem csak egy magyarázata van: az egyenlő elbánás elve szerint a nemcigány sikkasztók, az országnak kárt tevők sem lesznek felfüggesztve.
Ez a politikusok önvédelmének alapja. Tudom, loptál, csaltál, hazudtál, vizsgálgatjuk is (ne félj, eredmény nélküli lesz), viszont hagyjuk, tedd továbbra is, ha nem hagynánk, magunkat is ki kéne rúgnunk!
reallatas
@gondolkodo: Az okfejtéssel egyetértek! Az előítélek kialakulását minden esetben meg kell előzni, valamilyen negatív tettnek, tetteknek, tudniillik álltalában soha nem zsigeri, vagy velünk született adottság generálja. Az pedig, hogy a politikai osztálynak ezt nem észrevenni, megvan a maga kis önös érdeke benne. Itt a kutya elásva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.