Nem szabad kivinni a magyar belpolitikai kampányokat külföldre – nyilatkozta Kozma József, az MSZP országgyűlési képviselője.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Sem erkölcsi, sem politikai joga nincs bírálni az mszp-nek Orbánt az erdélyi magyarok ügyében. 2004. december 5. Ez a dátum úgy rájuk égett, mint annak idején a skarlátbetű a rosszlányokon.Ne szólaljanak meg ez ügyben az a legbölcsebb. Az ő határon túli politikájuk mindvégig káros volt a kül és a belföldi magyarok számára is!!!!.
MaxGraf
@Garnela: "Lehet választani...mi a jobb?" Irod. Igen lehet választani.A jobb a Jobbik. Azoknak léteznek az összes magyarok a "szomszédokban"!
1951
Most már az is jó lenne, ha az MSZP nem foglalkozna annyit Orbán Viktor politikai tevékenységével, hanem az elmúlt hét év "sikertörténetét : copyreigt by: Lendvai Ildikó" hozná végre rendbe úgy, hogy ne kelljen a társadalom polgárainak a kilakoltatástól, a munkanélküliségtől.Kérdezem: mikorra várható enyhülés e rendkívül kényes élethelyzeten?
Vera1944
Garnela
Én nem vagyok az MSZp! Számomra a magyarság úgy Ukrajnában, Szerbiában, Szlovákiában, de Ausztriában is magyarok. Bárhol is legyenek.
Triannon nem csak Erdélyt csatolta el.Nekem speciel egyik sem jó.
marlin
És fordítva??

"Jócskán elsiette Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, hogy Tusnádfürdőn feltétel nélküli támogatást ígért Traian Băsescu román államfőnek az év végén sorra kerülő romániai elnökválasztásra - jelentette ki Marosvásárhelyen Markó Béla, az RMDSZ elnöke."

Most nem kell feltételekhez kötni "dolgokat"?? Mi a Helyzet az autonómiával?? ( Milyen dolog az, hogy a Dáviddal "nem", a Morvaival "nem", a Básescuval meg "fetétel nélkül összefekszik"??
Joga
@marlin: Az is szánalmas volt, amikor keménykedtek, hogy majd ha Románia csatlakozni akar az EU-hoz, azt csak akkor fogja a Fidesz támogatni, ha Erdélyi autonómia lesz: Autonómia nem lett, viszont támogatták Romániát mindenféle feltétel nélkül...
Komolyan, az MSZP tényleg egy fostragacs, de ez nem érv semmire, Orbánnak ez az egész csak egy számadat, hogy mennyivel nőnek a támogatói...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.