Bölcsőde, óvoda, gyermekjóléti szolgálat, védőnői hálózat, nyári meleg étkeztetés, tanoda - csak hogy néhányat említsünk a gyerekszegénységet valóban mérséklő ellátási formákból. Szakemberek szerint a szociális kártya semmire sem valódi megoldás.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
Egy fillért sem a kézbe csak természetbeni juttatás tej, kenyér,liszt, tűzifa,kártyás áram
ezeket nem lehet legurítani a torkukon, vagy bedobálni a játékautomatába.
gesa
@gondolkodo: mindenki tudja, hogy a kezdet nehéz, ám csak akkor tudjuk igazán véleményezni amikor már lesznek tapasztalatok. A hibákat ha lesznek lehet menetközben korrigálni. Szerintem mindenféle képpen jó megoldásnak tűnik, a fontos hogy jusson élelemre a gyerekeknek. Engem egyetlen felnőtt sem érdekel úgy mint egy kicsi emberpalánta.. Nem bírom elviselni ha egy gyerek éhezik akár cigány, akár magyar. Nem tudok a segélyek összegéről semmit, hiszen soha nem volt benne részem. Tudom, hogy nem csak az élelmiszerekért kell fizetni, hanem az áramért, vízért, fűtésért...már aki. Majd meglátjuk hogyan válik be és akkor lehet további vitát nyitni róla.
reallatas
Ebben a kérdés komplexumban bármit is okulálunk, igenis markánsan alternatívákra van szükség, kezelend az ominózus gondokat. A polgármester úr ennek mint úttörőjeként felvetett egy alternatívát, nyilván finomítással, kidolgozással lehet majd netán érvényre juttatni, az elképzelést. De aki, akik kategórikusan a felvetett problémát, el bagatellizálni próbálják, annélkül, hogy újabb alternatívákat adnának, azok teljesen tájékozatlanok, vagy tudatosan nem akarók, hozzáállni a valós gondokhoz. Nekem a szemem láttára napi jelenség, tessék megcáfolni, netán vak vagyok, vagy hazug.
reallatas
@gesa: /ma, 9.29/ Valódi tárgyilagos megközelítés. Üdv.
reallatas
@gesa: Jut eszembe, működik az email címed? Mert nem így tapasztalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.