Az elmúlt időszakban több olvasónk is jelezte: immár nem lehet levelezőlapon beküldeni a gázmérő- állást, ami eddig kényelmes és egyszerű megoldás volt az idős, falun élő emberek számára.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varadipal
Ez a s.ggfej cég hatóságnak képzeli magát. Most a 10 éve redőnnyel beépített erkélyeseket szólította fel a bontásra. Valaki tájékoztathatná már, mi a különbség a hatóság és a szolgáltató között. Inkább a szaros villanyoszlopait cserélné ki, hogy a szellő ne lökje ki a földből, és a fagyasztó áramot kapjon a pénzünkért, a szerződés szerint.
csutak
Legfelsőbbírói (és talán Akotmánybírói) állásfoglalás szerint kötelesek: telefonon, és írásban is elfogadni a bejelentéseket!
A polgári törvényeink szerint ilyen irányú egyoldalú szerződésmódosításra a cégnek nincs lehetősége!
marlin
@varadipal: Tökéletesen egyetértek!! Igazán unalmas és fárasztó, hogy minden sz@ros szolgáltató hatóságot szeretne látszani!! Olyan jogszabályokat hozatnak a lobbi-képviselőkkel, amivel a fogyasztó jogait, érdekét csorbítják!!
Ugye, addig amíg a céget ÉDÁSZ Vállalatnak hívták, nem volt feleennyi bosszantó, indokolatlan és elfogadhatatlan áramszünet!! Mióta E-ON RT(!)- re változtak azóta kényük kedvük szerint ki-be kapcsolgatják a folyamatos(?) áramszolgáltatást!!
Úgy gondolom, hogy új nevükben az RT azt jelenti, hogy Romániában tanultak!! :))
A számlaleolvasással, számlázásssal kapcsolatban azt mondja a közszolgáltatásokról szóló törvény, hogy a fogyasztó "mért mennyiség után" fizeti a díjat!! Sajnos ezt klf. szabályzatokkal, meg belső utasításokkal(?) úgy eltorzították, hogy az Isten sem ismeri ki magát a sok apróbetűs átverésben!! Talán a szépreményű politikusoknak itt kellene megkezdeni a "rendcsinálást!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.