Lapinformáció szerint mintegy negyvenmillió forintos végkielégítést kapott a BKV tavaly áprilisban leváltott stratégiai igazgatója. A Magyar Nemzet azt írta: Bosnyák Gyulával eredetileg 2007-től 2011-ig szóló, határozott idejű szerződést kötött a közlekedési társaság, de kinevezése után egy évvel menesztették, mert nem sikerült elfogadtatnia a menetrend-módosítást tartalmazó úgynevezett paraméterkönyvet. A lap úgy tudja: a kurdarc miatt Bosnyák Gyula mellett Somodi László akkori közlekedési vezérigazgató-helyettest is felmentették posztjáról, aki azonban nem kapott végkielégítést, mert őt rendkívüli felmondással küldték el.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Lesz ott még több is csak felkell tárni a belsőellenőrzésnek. Az idevonatkozó (végkielégitések, stb.) rendelkezéseket ha módositják, meglehet, hogy a BKV -nál megszünik a hiánygazdálkodás? Elképesztő pénzeket herdálhattak el.
furfang
És ez csak a BKV! És a többi állami cég? A MÁV pl?
zsbela
Mit csinált eddig a BKV vezetése, a felügyelő bizottsága, mit csináltak eddig a felügyeleti jogkört gyakorló fővárosi önkormányzat illetékesei? Nem kellene az ő felelősségüket is megvizsgáltatni?
Vera1944
A MÁV a másik, elképesztő pénzek tüntek el, mig fejlesztésre alig került sor, a vasuti sinek állapotáról már ne is beszéljek.
szöszmösz
Kéz kezet mos. Akárhová nyúlsz csak szemétbánya és korrupció van. Az összes állami pénzen működő és az onnan "kiszervezett" intézményt meg kellene vizsgálni. A pénzeket vissza fizettetni./az államigazgatás és közigazgatás teljes területén és az önkormányztoknál is/
eberti
Úgy látszik,hogy a válság a BKV vezetőségébe nem gyűrűzött be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.