Egy tekintélyes német kereszténydemokrata politikus nyilatkozatát és Orbán Viktor ezzel nagyjából egyidőben megjelent írását veti egybe Paul Lendvai a Der Standard című liberális osztrák lap csütörtöki számában megjelent cikkében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Bunkó hozzá szólása egy bunkósághoz.Miért nem a gordonkával foglalkozik,az többet lopott.
MaxGraf
Paul Lendvai a bolsevikok (kommunisták..) által azidöben Bécsbe küldött "magyar" kém volt.Ma "meghatározó" európai újságiró!! ! Rendszeresen beleugat a magyar belpolitikába.Hitelessége,újságirói tehetsége mint a ma született bányalónak.
gcsabi
Tán a "némileg" eltérő honi tapasztalatok miatt más a német és a magyar megítélés?
Égkékfűzöld2x2négy
Nem kell ekkora indulatba jönni: a cikkíró önmagát cáfolja.
"a 21. század „a szerénység évszázada”, s ez az eddigiektől „alapvetően eltérő politikát” jelent, olyat, amelynek az alapja egy új általános igazságosság, a gigantikus államadósság politikájáról való lemondás. A veterán politikus a németországi őszi választás után akár egy konzervatív-zöld koalíciót is elképzelhetőnek tart."
Ha elolvassa valaki az Orbán-féle értékelést, tapasztalni fogja, hogy ugyanerről van benne szó, kivéve a zöld pártot, mert az nálunk nincs.
Nem a cikk belső tényanyagával van baj, hanem az újságíró megvezető koncepciójával. Paul Lendvai iratkozzon be egy újságíró tanfolyamra.
xu
Nem tudom, hogy mit köhécselne, ha itt kellene élnie középszintű fizetésből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.