Súlyos agytumor, agytályog, ciszta és gyógyíthatatlan epilepszia - néhány azok közül a betegségek közül, amit okozhat a magzati szöveti őssejtbeültetés. A hazai kutatók eddig összesen három magyar vonatkozású esetet térképeztek fel, de ennél vélhetően jóval több beteg esett át illegális őssejt-kezelésen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ariel
Nem véletlen szorgalmazzák az ilyen "nagyfej orvosok" a politikusokkal karöltve csak úgy az eutanázia kérdését mint a transzplantációt, hogy minél több "donort", emberi szerveket nyerjenek, mivel az jó üzlet.
Tudom, hogy az őssejtbeültetés nem azonos a két fenti témával, de jólenne, ha a közvélemény tájékozódhatna arról, hogy mind a három dolog igen szoros rokonságban van egymással!!!
Mindhárom eset alkalmas az emberi szövetek, vagy szervek egyik emberből való beültetése a másikba /természetesen a kufárok jó pénzt nyernek az üzleten, míg a halálra szánt ember az életével fizeti a kufár pénzének gyarapodását./
Vera1944
Nem tiltották, csak a beültetést egyenlőre, mert eleve kezdeti stádiumban van az őssejtbeültetés. Az őssejt tárolását megengedték, ded most azt is lefoglalták.
ariel
@csakgondoljbele:
Életem! olvasd el a cikket értelmessen és rájössz, hogy arról szól a cikk, hogy egyik embert, vagy csak már élő emberikezdeményt /amit esetleg a törvényes anya oly nagyon vár/ megölik, hogy egy másik embert meggyógyitsanak vele.
Olyan ez, mintha az új cipődel elvágnád, feldarabolnád azért, hogy a régi rosszat befoltozd belőle!
Csak gondolj bele ... ha van mivel gondolkodnod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.