Minden részletre kiterjedő terepszemle előzheti meg a gyilkosságokat, az alapos megfigyeléshez idő kell, így a gyilkosokat segítő személy nem kelthet feltűnést a roma közösségekben - mondta Végh József

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Szerelmféltésből éjjel egy órakor belőnek egy ablakon, aztán betörve az ajtót a tettesek azonnal tudják hol kell lőni. Na ne már!!!!
A kislány szerintem hihetetlen szerencséjének köszönheti, hogy életben van. Szerintem a lövés után azonnal elvesztette az eszméletét amitől a tettes(ek) azt hihették, hogy meghalt, feleslegesen hangoskodni egy újabb lövéssel pedig már nem mertek.
Nem vagyok sem kriminológus, sem fegyver szakértő. Nyilván a szakembereknek a legkínosabbak a történtek, mert egy egész ország tőlük várja a megoldást. Nekem viszont egyre furcsább az a tény, hogy nem segélyből élő, lopni, rabolni járó cigányokat támadnak meg, hanem olyanokat akik így,vagy úgy de igyekeznek beilleszkedni környezetükbe és tisztességes módon megélni. Milyen következtetést lehet levonni ebből? Nem tudom!
A politikai megrendelést és a külföldi szálakat és viszont egyáltalán nem vetném el, még akkor sem ha ez kényelmetlen és félelmet keltő.
pauditspál52
Végh József is kreol bőrű. Lehet, hogy Ő az elkövető vagy az is lehet, hogy segíti az elkövetőket, hiszen bennfentes információkkal bír. Semmilyen szál nem elhanyagolható. (Ennyi hülyeséget mint amit ez az ember összezagyvál meg amit a T. nagyonokos hozzászólók tesznek ritkán látni így együtt ömlesztve). Ha profik az elkövetőek 3 perc alatt felmérik a helyszínt. Nyilvánvaló azzal is tisztában van, hogy a szegény cigányoknál 100 billió %, hogy nincs fegyver. A lehető legkisebb ellenállás irányába mennek. Szerelemféltés, nadrág-ügy....most komolyan, olyan nehéz belátnotok, hogy magyarok ölnek cigányokat. Mindnyájunk szégyene ez az ügy. A mindnyájunk alatt a magyarországi magyarokat értem.
gondolkodo
Bizony, marhaság!
Mekkora IQ kell és milyen komoly felderítés, hogy megtudják, a cigány-soron melyik az utolsó vagy utolsó előtti ház?
Simicskó szövege sem állja meg helyét -szerintem-, mert ha bármelyik külföldi titkosszolgálat nálunk káoszt akar, vannak módszerek, amik nem ilyen véresek! Az, hogy előzetes felmérést "kreol bőrű, sötét hajú" személy végezze, nekem nem hihető. Ugyanis: minnél többen tudnak egy titkot, a titok úgy veszít titkosságából. Ha sokan tudnak előzetesen egy ilyen dlogról, a lebukás veszélye hatványozottan nő!
Rasszista jelleg? Az ilyen estek még azokban is sajnálatot keltenek, akik enélkül nem tennék. Ugyan, kinek ártott az 5 éves gyerek, vagy a13 éves lány?

Amennyiben rendőri vezető lennék, az egészet úgy vizsgáltatnám, mint terrorista cselekményt! A terrorizmus célja és fő jellemvonása: félelmet kelteni és félelemben tartani!
rodeokutya
@gondolkodo: Tényleg a terrorista támadás a legésszerűbb.Ez nem eszetlen rasszizmus vagy véletlen választás.
lassan tényleg jó lenne tudni az indítékról és az elkövetőkről valamit.
xu
@Das Reich: Mitől történne?

@Csubaka: Minden megtörténhet. Furcsa, hogy tisztességes emberek az áldozatok, bár ezt sem tudom én már készpénznek venni; hiszen annyiféle hírt és hozzászólást lehet erről olvasni a kriminalisták részéről is. Majd az illetékesek kiderítik, hogy mi is az igazság (remélem ebben nem tévednek).

@gondolkodo: Az bizonyos, hogy nem ámokfutásról van szó. Ez csak azért jutott eszembe, mert az ottani áldozatok közül sokan vagy mind ártatlan.

@rodeokutya: Jó lenne tudni már valami konkrétumot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.