Nem említ összefüggést a Nemzeti Nyomozó Iroda a Borsodban lefoglalt fegyverarzenál és a romák elleni támadások között. A rendőrség délutáni közleménye szerint egy magyar férfi és társai ellen folyik a nyomozás, mert több tucat gépkarabélyt, egy lángszórót, kézigránátokat és harcászati eszközöket találtak náluk.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Horizont.
Annyi fegyver lehet itt kézben, hogy egy hadsereg is megirigyelhetné.
tmartyn75
valószínűleg kevesebb, mint egy átlagos amerikai kisvárosban.
nem volt olyan rég, hogy a vadászatról hazafelé tartó farmerek lőttek néhány afroamerikait, csak úgy kedvtelésből. mert hát csak az a demokrácia szülőhazája...
Koronix
gondolom gyüjtők voltak, mivel 'rosszul hatástalanított' fegyverekről van szó. mostanában minden harcászati eszköz vásáron kötöszködnek a rendőrök, h mi mennyire hatástalanított; gondolom ki lett nekik adva és jobb ötletük nincs ha fegyvert akarnak látni. ha nem kötsz csomót a puska végére már szinte nem is jó nekik. úgy meg milyen értéke van egy gyűjteményben???

komolytalan a hír és csak a laikus, bezzegezők felé van médiaértéke.
ugyeugye
@Koronix: hát igen. mivel nincs konkrétum, tömik a népet a semmivel. :(
tmartyn75
szakálla volt a gyilkosnak, a segítőjének meg sötét szeme (FBI!), sőt, egy sötét színű kocsit is látott valaki, valahol.
tényleg nagyon közel járnak a megoldáshoz....!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.