A Magyar Rádióban vizsgálat indult Tóth Csaba üzeni tanácsi elnök ellen - írja a pénteki Népszabadság.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Rablás mindenütt.
Ezeket a toronymagas béreket kellene szabályozni, mert ez mind az adófizetők forintjait viszi.
Ugyanakkor nincs pénz az egészségügyben és sorolhatnám a számtalan intézményt.
Összevetve a minimálbérért gürizőkkel, szóval elképesztően pofátlan.
szabosa
.... persze csak a felsőbb berkekben.
- senkiházi, pitiáner, nyugdíjas (fiatal) rendőr a 200eFt nyugdíja mellé egy örző-védő, nevét havonta 3x változtató cég egyik felső vezetőjeként keres min. + 300eFt-ot, emellett éjszakai ellenőrzéseket végez az általuk őrzött telepeken és a nem bejelentett, szedett-vetett alkalmazottak rendszeres munkahelyi vétségéért jegyzőkönyveket írogatnak aminek fizetés levonás a következménye ált. 10000Ft esetenként de volt éjszaka amikor összesen 9 JK került megírásra = 90e Ft, aminek a fele az ellenőr zsebébe vándorol. E mellett az éjszakai munkavégzéshez kap napi 10000Ft benzin pénzt és ebből gazdálkodhat, hogy éjszakánként, mikor, hol és hány alkalommal csap le. Gyakran előfordul, hogy 3x is visszatér mivel az őrök gyakran hiszik, hogy elment az ellenőr lehet aludni aztán bukta van 10000Ft ért.
Egy ilyen "ellenőr" laza számításokkal is simán keres havi 1,4 millió Ft-ot, 900e Ft tisztán, zsebbe és legfeljebb a hivatalos 200+300e Ft után adózik. De ezek csak nagyon alapszámítások, ennél jóval több is lehet :)) Na egyesek így élnek.....jól! :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.