Egyelőre semmilyen, a nyomozás szempontjából értékelhető momentumra nem emlékszik a Kislétán megölt asszony kislánya, akit ma ébresztettek fel az altatásból. A település polgármestere meglátogatta a 13 éves lányt, aki csak annyit tudott felidézni, hogy rájuk törték az ajtót.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
mégis mit vártak. amikor nekem fényes nappal a pénztárcámat lopták el, három napomba telt, mire fel tudtam idézni, h ki és hol lopta el. Tízezred ekkora sokk hatás volt!
mókár
Ugyanmár? A hétvégén történt, egyik cigány család szétverte a másik cigány család tulajdonában (bérleményében) lévő, engedély nélkül üzemeltetett vendéglátó egységét. Na itt hol a rasszizmus? A kiérkező renőröket elküldték az anyjukba, aki fülüket farkukat behúzva el is mentek, inkább egy pár autóst büntettek meg a JNK .Sz.megyei komandósok. Ez az eset pl. nem fog szerepelni semilyen hivatalos rendőri jelentésben, sőt sehol ami hivatalos szerv lenne. Mintha meg sem történt volna. Pedig megtörtént. Csakhát itt tisztán bizonyított tény hogy cigány vert cigányt. Mégpedig igen befolyásos hatalommal élők. l Lásp. pl. pénzbehajtás, kábszer, védelmi pénzek, útszéli örömlányok. Na mindez JNK.Szolnok megyében a megyközponttól alig 30 km.-re. Ja és mindez a megyei rendőrség tudtával. Minden résztvevőt ismernek, hosszú hosszú bűnlajstrommal rendelkeznek.
szöszmösz
Csalódott vagyok. Azt vártam, hogy a lány elővesz egy vágott feliratozott, hanganyaggal ellátott videót, a narrátor szöveget meg Drazsé mondja alá.
lukacsjoco
A kislánynak mielőbbi gyógyulást kívánok,épüljön föl minél előbb!
furfang
@Joga: nem nézel elég krimit. Mindig találnak valakit, aki elteszi láb alól a szem tanút.
Diamont Frost
Lehet,hogy jobb is igy neki.
Az Olaszliszkai meglincselt tanár kislányai viszont életük végéig emlékeznek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.