Úgy tűnik, hogy a brit turisták körében az európai viszonylatban olcsó sör, a hangulatos kocsmák és a gyönyörű lányok miatt kedvelt Budapest népszerűsége visszaesett a tavalyihoz képest. Összeállításunk arra próbál választ találni, mi állhat ennek hátterében.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
.....és lehet csodálkozni rajta???? - nem hiszem. A kapzsiságnak nincs határa! - ha normálissan számláznának a briteknek is nem maradnának el. Így járatják le Magyarországot!!!!!!
zsbela
@ani57: Igen, a több százezres számlák a fizetésig való fogvatartás, a fizetésre kényszerítés nem tesz jót az ország hírének.
anka
@zsbela: - az utóbbi időben ez lett(sajnos) az ország imázsunk.........!!!!!
szöszmösz
A nagyeszűek, azonnal meg akarnak gazdagodni. Mivel nincs agyuk nem tudják végig gondolni, hogy a tisztességes munka hosszú távra biztosítja megélhetését Egymásnak adnák a turisták a címet, ahol jól érezhetik magukat és nem verik át Őket.
Vera1944
Majd csak kiürül végleg az idegenforgalmi turzmus ezek miatt a hiénák miatt?
Miért nem zárják be az üzletüket örökre? helyesen: záratják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.