A hatalom nagy úr, de aki alkalmazza az még rátesz egy lapáttal.

Forrás: erdely.ma
Feltöltő: menasagh
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szabosa
@Renrol: Gratula! - ez a "tahó"graf hatalmas 5let! Kár, hogy nem nekem jutott eszembe de azért irigy nem vagyok! Ráadásul hatalmas üzlet is, a nyomdák sem győznék kielégíteni..... itt azért álltam le mert inkább a díj átadónak lenne rá igénye mint a díjazottnak :)))))))) Nagggyon tecccik!
gesa
@menasagh: úgy gondolom, vannak illetékesek, akik ezért az ügyért tudnak tenni valamit. Mondom:tudnak. Az hogy akarnak e, az már egy másik kérdés. A rugalmasság nem tulajdonsága ennek a kormánynakúgyanugy a hivataljainak sem, a merevséget pedig másban értékeljük. Nem szégyen elnézést kérni, tudni kell az embernek felülkerekednie a hibáin, az egója ettől nem dől dugában, viszont ha nem cselekszik az intelligencia szintje esik a béka nívója alá, ami bizony sokkal jobban szégyelni való dolog. Nem lehet megengedni, hogy ez annyiban maradjon, engem mint magyar állampolgárt ne égessenek, gondolom így vagyunk ezzel sokan. Vérlázito vagy vérforraló, mindegy minek nevezzük, de én ezt hatalmas szégyennek tartom!
szabosa
@menasagh: most olvastam ami linket bemásoltál....Bírság a székelykapuért....

Zokog a lelkem, hogy, hogy lehetünk mi "magyarok?" ennyire mocskos büdös parasztok a saját véreinkkel szemben. Az egy dolog, hogy létezik bürokrácia de ez már túl megy minden határon. És még csodálkoznak, hogy háborog a magyarság - persze a jobb érzésűek! - határon innen, határon túl........ :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.