Ha valóban olyan jó viszonyban van Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a legnyereségesebb magyar bank, az OTP vezetőjével, mint ahogyan arról a sajtóhírek szólnak, akkor vesse latba személyes kapcsolatát, és kérje meg Csányi Sándort, hogy csökkentsék az adósok törlesztőrészletét - mondta Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Sedo
Ezt nem ők eszik meg, hanem a hiteligénylők.
Csubaka
Obama csak egyszer jelentette ki, hogy befagyasztják a bankok vagyonát és íme, milyen rend lett!!!!!
pacsirta
Pedig Kedves Vera1944, ezt nekik kellene felzabálni!!!
Mármint a szociknak!
furfang
Ez a Török Zsolt nagyon sok hülyeséget beszélt már!
" Varju László elektronikus levelében kritikusan ítélte meg a magyar baloldal számára ikonnak tekinthető Che Guevarát és Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. A szocialista képviselő válaszában nem fogta vissza magát, és válaszolt Varju Lászlónak, aki egyébként az amerikai légierő veterán alezredese. - Fasiszta gyilkosokkal nem tárgyalok mint ahogy terroristákkal, nemzetünket kirabló és lelépő gyáva nyulakkal sem - kezdte az 56-ban az országot elhagyó magyarnak címzett levelét Török Zsolt. Az MSZP-s országgyűlési képviselő miután "piti kis tolvaj patkánynak" nevezte Varju László volt politikai elítéltet, megkérdezte tőle: "milyen érzés gyilkolni?"

Az MSZP baloldali tömörülés platformjának alelnöke tovább kérdezett: "milyen érzés olyan embernek lenni, akinek gyermekei öngyilkosok akarnak lenni, miután megtudják, hogy apjuk "egy piti aranykészletrabló, kis gyilkos patkány volt". — Jaj, öngyilkosokká válnak a háborús piti tolvajok gyerekei, unokái - fogalmazott Török Zsolt, zárásként pedofilnak nevezve Varju László ‘56-os elítéltet.

Mint közismert, Török Zsolt, az egri városi tévé 2003. augusztus 31-i adásában a következőt mondta: "Szász Károllyal (PSZÁF egykori elnöke - a szerk.) és a vele hasonlókkal szemben úgy kellene eljárni, hogy vagyonelkobzás és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog börtönben ülni".
Török Zsoltról 2004-ben kiderült az is, hogy a parlamenti honlapon korábban szereplő adatokkal szemben nem rendelkezik diplomával.

Na most el lehet gondolkodni ezen az ifjú szocialistán, és a felszólításain is! És azt imádom, amikor a Fidesz stílusát bírálják ! No hiszen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.