Szalainé Szilágyi Eleonóra, a 100 milliós végkielégítést kapott BKV-s humánpolitikai igazgató igencsak meggondolhatja, hogy mire ad ki pénzt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pelikan61
Igazi elkötelezett komunuóista!
Ezek a Szalainé félék nem maguknak, hanem párt utasításra a párt kaszába gyűjtögetik ezeket a százmilliókat. Ugyan is ez a balliberális csürhe 2010 be jenki tanácsadók bevonásával akarják magukat eladni a választoknak, és ehhez pedig sok végkielégítésből befolyó százmilliókra van szükség. És még van bőr a pofájukon baloldalinak nevezni magukat! Baloldal = „munkásosztállyal szolidaritást vállaló párt. Akiknek a vezetőik nem rendelkeznek vagyonnal, ezzel tudatva a választóik felé, hogy értük vannak”. Mi igaz ebből a tróger multimilliomos balliberális haza kifosztó csürhéből?
farbe
Ennyi fizetésből visszafelé fejlődni. Ehhez is kell néminemű tehetség.
szabosa
@pelikan61: .... annyi igaz ebből a tróger multimilliomos balliberális haza kifosztó csürhéből, hogy legkésőbb tavasszal mennek a darálóba! :)))) Sajnos ezek a rohadékok határozzák meg a lejtő mértékét amin le akarják tuszkolni hazánkat és a Magyar népet, immár 35 éve! Ez a baloldaliság csak kamu, szemfényvesztés a szegény becsapott, rosszhiszeműen agymosott néppel szemben. De szerencsére van Jobbik ami szerény reményeink szerin a valódi baloldalt képviseli és ad reményt a Magyar népnek, hogy visszakapják az életük nagy részét amit ezek a mocskosok - szdsz és társaik alattomos, fondorlatos módon elraboltak. Az ilyen tetveknek Magyarország soha sem hazája, Magyarország a magyaroké!
Élhetnek itt más népek is, velünk békében, közös érdektől vezérelve építő jelleggel, de aki erre nem képes az takarodjon haza és otthon csinálja a feszkót és ne a mi környezetünket szennyezze a jelenlétével.
- bocsika de elgurult a gyógyszer... ennek ellenére még elég finoman árnyaltam... :)))
zia
Elnézve a képét, szerintem megette............
menasagh
Harácsolni, lopni, csalni....azt tud ....
ugyeugye
ez csak egy a brancsból - a többi fejnek is hullania kell!
menasagh
Szerintem mivel senki sem elégítette ki, most azért őnkielégített......végleg.
Vera1944
Azért nem költekezett, hogy ne legyen feltünő. Az volt az elve, hogy a "fal mellett járni" de elszámitotta magát, mert a disznóságra fény derült, most vakarózhat. Persze ki tudja, merre utazgatott, járta be a nagyvilágot.
Ismerek én olyan dúsgazdag embert, aki látszólag
igen szerényen él, de Hawaitól kezdve a Grand kanyon fölött repkedve helikopterrel, bejárta a világot Úgy él mint Marci hevesen..
Nem hivja fel magára a figyelmet.
Dr.luigilongo60
Vonakondát és társait sem a munkásosztály ill. annak a sorsa érdekli.
ember
@luigilongo60: Téged mi érdekel? Melyik párthoz fűződik érdeked?
sollag
A forgatókönyv ismert. Emlékezzünk Tocsik kisasszonyra , nem sok maradt neki. Igaz ami maradt az jó órabér volt.. Tehát a fele vissza a szerződés aláírójnak. Hogy mind a ketten visszaadtak-e a két díszes pártnak, ők tudják.
A szomorú, h. őt már meg se hurcolják mint a Tocsikot, aki bele is őszült. Jönnek a választások aztán mindannyian el is felejtjük őket. Sajnos!!
Dr.luigilongo60
Sisak és elkmargit!

Látom elfogytak érveitek, ezért rám támadtok.Nem vagyok sőt nem is voltam egyetlen párt tagja sem és érdekek sem fűznek egyikhez sem.Örök életben magam küzdöttem és dolgoztam meg mindenért és nem élősködtem senkin sem.
Az ti általatok tett tapló kijelentéseket kikérem magamnak.Látszik,hogy Morvai Hisztike már hatással van a gondolkodásotokra.Azértmert én utálom őket, az nem jelenti azt, hogy bármely más pártnak nyalnám , vagy tőlük függjek sőt azt sem, hogy cigány, zsidó vagy kommunista lennék.
Egy kicsit szálljatok már magatokba!!!!!!!
elekmargit
Nem rád szerettem volna támadni, ne hidd. De nézd már meg ki védi a magyarokat? Nem pártra gondolok. Morvai Krisztina csak annyira van jelen a gondolkodásomban, amennyire magyar vagyok.
Lajos10
A nagy varázslók nem szokták elárulni a trükkjeiket .
Kincs ami nincs ?
bigyibogyo
@szabosa: ha mar mindekepp belekell ebbe keverni a part politikat is:
aki a jobbikra szavaz gondolom tosztaban van azzal,h a gazdasag politkajuk ugy hagzik: "majd csak lesz valahogy". es gondolom azzal is tisztaban van, ha a multik (akiket ki akar uyge uzni a jobbik) adnak munkat az orszag felenek. ezen tul a multik hozzak be a valutat. anelkul nincs import aru es akkor ugye jon megint a hiany gazdasag (= sorba allsz husert a bolt elott es rossz esetben arra a honapra mar nem jut mert elfogyott)
szal, tessek szepen odafiygelni,h hol megy az agymosas. en meg azt is eltudom kepzelni a jobbikrol,h jot akar (bar akkor meg morvai mit keres ott?), de ha veletlen bejon nekik a kov. valasztas nagyon csunya vilag jon.
Pozitiv szerepe annyi lehet,h a fidesz - nem hogy 2/3-os tobsseggel - kisebbsegben iranyit ha nem lep koaliciora a jobbikkal.
Dr.luigilongo60
elekmargit!

Szerinted ki védi itt a magyarokat? Persze hangzatos dumákkal mindenki tud etetni, csak lehet hogy egy szósem igaz belőle.Egy únió-ellenes párt mit keres az EP-ben. Majd meg mondom:Fejenként 5-6 millát.És nagy ívben sz@rik rád.
Utolsó kérdés:
Mitől magyarabb az egyik ember a másiknál??????????
elekmargit
@luigilongo60: Lehet, hogy igazad van. De legalább "hangzatos dumákat" elengednek, amiből reményt lehet meríteni. Senki nem magyarabb, aki magyar.
Dr.luigilongo60
elekmargit !
Hát ez az!
A dumákból már elég volt!
Járjanak elől jó példával politikusaink, deezt egyelőre nem látom.
Dr.luigilongo60
elekmargit !
Ebből a dagadék nőböl meg base-ball ütővel verném ki a száz millát!
elekmargit
@luigilongo60: Ezért kérlek adj időt nekik is, hogy bizonyítsanak. A puding próbája az evés. Előre ne mondjunk véleményt, de a reményt ne vegyük el.
Dr.luigilongo60
elekmargit !

Úgy legyen, ha sikerül nekik mea culpa.
dobosanyu
nála a végkielégítés = önkielégítés
pacsirta
Azért egy milla önkielégítés nekem is járna!!!
ember
@luigilongo60: nem is érveltem még, csak tisztázni akartam a hozzáállást. Ha ezeket a kérdéseket nyílt támadásnak fogod fel, hát...Láttam ilyen érzékeny embereket már! Sine ira et studio! Honnan veszed, hogy "Vonakondát és társait sem a munkásosztály ill. annak a sorsa érdekli. "? Ezért kérdem, szerinted kit érdekel(sz),(ünk)? Mert a jelenlegi szocik nem érdeklődnek, az látható.
bombi02
Néztem a képét és eszembe jutott, hogy van-e valamelyik mitológiában disznó fejű, tehén testű alak. Ha nincs ez a ribi megteremtette.

Lehet, pártkasszába vándorol egy része a pénzeinek, de neki is marad bőven. Az biztos, különben nem csinálná. Nem elvakultnak tűnik, hanem igencsak erőszakos, számító nősténynek.
Dr.luigilongo60
elekmargit ma, 10:18 – válasz erre
luigilongo60
Hát nem is a te fajtádé

sisak ma, 10:47 – válasz erre
@luigilongo60: Téged mi érdekel? Melyik párthoz fűződik érdeked? elekmargit ma, 10:50 – válasz erre

Ezeket a beszólásokat szerinted minek értékeljem? Talán kedvességnek?
Ha nálad az, sajnálom a családodat
Diamont Frost
@zia
Én is ugy látom, a finom nasikát nem sajnálta magától. ......"mert megérdemelte...":))
1951
Dr-Szalainé,Dr.Szilágyi Eleonóra semmire nem költötte 100 milliós végkielégítését, ugyan is nem is vette fel, csak az Ő nevére utalták ki.Ezt egészen mások vették fel, nyilván többen is,csak ezt a hölgyet tették meg "bűnbaknak" ,"természetesen" ezért neki is fizettek nyilván pár milliót, hogy hallgasson erről!Addig amíg Hagyó Miklóst és bandáját nem szelektálják ki az önkormányzattól, további lenyúlások bekövetkezése várható! Jó ha erre mindenki felkészül!!
zsuci
@Renrol: Hát szegénynek van akkora feje mint egy 5-ös foci.
Diamont Frost
@zsucu
:))

@1951
Ugy látom ,Te alaposabban rálátsz a dolgokra, mint mi a kivülállók.
azt azért a mesék katagoriájának tartom, hogy Szilágyi E egyetlen árva petákot sem vett fel a pénztárból, csak a nevét adta hozzá.. Ilyen naiv lélek ma már nincs,---- gondold el.... ha a pénz a nevén fut, neki ez után adóznia kell --- nem is keveset, azt miből fizeti ki??
Azt inkább el tudom képzelni, hogy aki tudott az ügyletről, szintén tartotta a markát, a hallgatásáért cserébe. És lehet, hogy többet is el kellett hallgattatni.
Ez egy tipikus esete a hatalommal való visszaélésnek, és szemrebbenés nélüli lenyúlása a közös pénzünknek. A hölgy ezért a 100 milláért nem dolgozott meg, de volt rá lehetősége, hogy saját magát sunyiban, csendben megjutalmazza.
Én ezt a közpénzek ellopásának hivom, de én szókimondó ember vagyok.
orogordog
@luigilongo60: Semmi baj, nem bűn a köpönyeg forgatás. 100millát Szalainé privatizálta, ez a téma.
ember
@luigilongo60: Nem volt kedvesség. Reakció volt, de szalonképes.
farbe
Még mindig tisztességesebb mintha a végbél-kielégítésére fordította volna!
farbe
Na már nem csak Ő, hanem a fia is kapott szolgálati lakást! Én "elkötelezett" híve lennék a példás büntetésnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.