Egyre kevesebben kérik a koporsós temetést, minden bizonnyal anyagi megfontolásból.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuci
@Renrol: Miből veszed hogy elfogyott a pozitív hozzállásom? Én felvagyok mindenre készülve,tudom jöhet még rosszabb is,fáradok? Lehet de nemadom fel.Méltányosság?-Miről beszélsz?Próbáltam,sajnos 40 forinton múlott.Számomra semmi nem jár .Dolgozom és örüljek hogy van munkám ,ezt mondták.
Garnela
Hát egyelőre csak azért nem szeretnék meghalni, mert nem akarom hogy a fiam adósságot örököljön...de ha mégis temetés tilos..urna tilos, jó lesz a leveses tál is..vagy a kutyám mellett a kertben.szerintetek otthon is elégethetnének a kertben? Az lenne a legolcsóbb szerintem..
gesa
@Garnela: végül is miért ne? Olyan jó öreg indiai szokás szerint, ott sem betegszenek meg a az égetés során. A kutya mellett meg igazán jó helyed lesz. Azt mondtam én is, ha mégis zavaró, hogy a házban vagyok, akkor a kertben csinálnak egy kis síremléket az urnának és ha eladják a házat a gyerekek akkor mobilizálhatóak vagyunk. Ez a mobilizálható urna ez tetszik nekem.:-))))))))
Garnela
@gesa: Ez nekem is))Még ha ingyen lenne a temetés..akkor sem engednék temetőt..most egy életen át legyen lelkifurdalása a fiamnak hogy gazos a sírom..egyfenét!!
gesa
@Garnela: azt hittem csak én vagyok bolond.:-))))))))
Garnela
@gesa: Hát gésa...ah nem lennék kissé bolond, asszem megbolondulnék))) Tudod a Benedek könyvben hogy mutatkozott be szegény bolond: úhy ogy :jó nekem!..és milyen igaza volt)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.