A kiadvány megkapta a hazai taneszközgyártók szövetségének nagydíját. Se a holokausztot, se a romákat nem említi az érettségin is használható egyetlen középiskolai történelmi atlasz.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: zia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
Hát a cigányok miután mindenhol ott vannak, tuti hogy nem maradtak ki..meg india is ott van ami az őshazájuk..A holokausztnak meg nem az atlszban kell lenni, hanem a tankönyvekben..ott meg ott van..én nem értem a habostorta ne azzal foglalkozzon már amire nem kompetens!
zia
@farbe: az, hogy kimaradt, vagy az hogy tiltakoznak?
farbe
@zia: Az, hogy kimaradt! Ezzel takarnának el mindent.
menasagh
A zsidóságnak '48-tól van országa, a cigányságnak még ma sincs...vagyis mint más nyakán élősködőket kellene megemlíteni ?
Az, hogy léteztek bele van írva, és nem hiszem hogy a színtiszta valóságot akarnák látni, mert az nem az amit ők akarnak.
tmartyn75
a történelmet mindig a győztesek írják. egy-két évtized múlva talán azt olvashatjuk majd, hogyan rázta le a magyar elnyomók rabigáját hősies harccal a cigányság, nemeslekű vezetőinek segítségével. brrr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.