Az országos rendőrfőkapitány elmondta, sok előítéletességgel találkoztak; úgy véli, a valódi megoldásokat kell megtalálni, amiért a roma és nem roma is felelős

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lukacsjoco
Tisztelt Bence Úr! Engem is aggaszt amit nap mint nap tapasztalok(a saját bőrömön) a cigány bűnözéssel kapcsolatban és ezért nagy mértékben Ön a felelős!Kérem akkor is aggódjon ha MAGYART ölnek,tudja akik az adójukból Önt és a rendőrséget eltartják!
juliaschadt
T.Bence Úr! vményem szerint a rendőrségnek és személy sz. Önnek nem az a dolga,h aggódjon, hanem hogy lehető legnagyobb hatékonysággal végezze munkáját, mi pedig azért aggódunk mert ezt nem tapasztaljuk....
gesa
T: Bencze Úr! Minket pedig az aggaszt, hogy esetleg bennünket magyarokat sért azzal, hogy csak az "ilyen" csoportok körében gyűjtik be a fegyvereket és azokat a cigány alvilághoz tartozókat pedig békén hagyják, akik szintén felfegyverzett arzenállal rendelkeznek. Olyanok Önök, mint az APEH amelyik nem mer a cigánytól számon kérni semmit, mert az már rasszizmus. A rendőrség fél a cigányoktól és nem pedig fordítva, így látjuk mi ezt szerencsétlen adófizetők. Kíváncsi leszek a "valódi gondok megoldására", mert ezt Önöknek kell megoldani, hiszen a kormány idézte elő ezeket a valós gondokat, mert olyan mint egy rossz szülő, aki kivételt tesz a gyerekei között ahol a legkisebb sikeredett a legrosszabbul, ezért a nagyobb kölykeit hibáztatja, nem pedig Önmagát.
pelikan61
Én meg azért aggódom, hogy még mindég ezek a rendőri vezetők a helyükön vannak! Egy percig sem hiszek a gyanúsítottak bűnösségébe, főleg ha ilyen Bence félék akarnak erről meg győzni.
pelikan61
@gesa ma, 07:17 – válasz erre:

Isten ments, hogy ök. bármit is meg oldjanak. Annak még sosem volt jó vége. Hagyjuk ezt a következő kormányra. Az este néztem a Hír Tv –n nyugdíjas volt főbíró, és egy alkotmány jogász közös műsorát ahol igenis rávilágítottak a jelenlegi kormány, rendőrség, ügyészség, bíróság elmúlt időszak gazteteikre, amit a következő kormánynak igenis kötelessége lesz kivizsgálni, felelősöket egy demokratikus bíróság által elítéltetni. Így Bence úr és csapata remélem közelebbről is meg ismerkedhet a védencei (cigányok) kultúrájával. Szinte cella közelségből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.