A tervek szerint a Fidesz-kormány visszaállítja majd a Belügyminisztériumot és a közigazgatási államtitkári rendszert, sőt körvonalazódik az új kormány összetétele is - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@pelikan61: /ma, 15.47/ Szerintem egyébként is!
pelikan61
@furfang ma, 16:37 – válasz erre:

Legyen igazad a Fideszt illetően, mert az nekem is jó lenne meg az országnak is. De egy fontos tényezőről ne feledkezz meg! A nemzetnek akkor még volt vagyona, és abból lehetett szépíteni. Ne igazán figyeltek oda egymásra a pártok lopás szempontjából, hiszen még volt bőven a húsos kondérba. De most mikkor üres, és az IMF néha dob bele egy kis hulladékot, amit azon nyomba ki is falnak belőle ez jövőre teljesen üres lesz és csak a szétlopót vagyon visszaszerzéséből lehet valamennyire feltölteni szerinted ere a Fidesz képes lesz? Nem, nem lesz képes, mert neki is vissza kellene pakolni azt a nem keveset amit, hál isten csak négy év alatt kilopott. Akkor mi lesz? Jön a duma, mi akarnánk, de miből? Na, én ere mondom, hogy itt már az” új irány” ami nagyon is a régi kevés. Ide egy” Új erőt” kel belevinni, aki az előbb említetek érintetlensége miatt képes ere a feladatra és meg is tudja csinálni. Arra következtetek neked halvány fogalmad sincs ki is ez a Pintér Sándor. Mije szerepe volt az olajszőkítésbe. Aki az óta többszörös milliárdos lett. Gondolod a rendőri fizetéséből? És miért akar megint belügyminiszter lenni, ha nem azé hogy a múlt dolgai ki ne derüljenek és elkerülje a felelősségre vonást. Óvatosan a nosztalgiával meg a Fidesszel, mert úgy jártok, mint a Horn Gyula 3,60, - Ft ós kenyerével. A jobbik eddig is bizonyított, folyamatosan ezt csinálja, és rajtunk múlik, hogy bebizonyítsa tényleg alkalmas a bizalmunkra. Ezzel nem befolyásolni akarlak, csak egy esetleges nagy csalódástól meg óvni a Fidesszel szembe.
És még egy nagyon fontos dolog, ha a Fidesz többségbe jut a parlamentbe. Egy helyről hozhat tökét az országba a zsidó beruházóktól. De én inkább az ellopót-vagyont venném vissza, mint hogy még nagyobb számba jöjjenek ide az ilyen beféltetők.
furfang
@pelikan61: a Fidesz kormányzását megtapasztaltam, és jónak találtam. A Jobbikkal még nincs tapasztalatom. Ha majd lesz, és jobbnak tűnik a Jobbik, akkor a következőben rájuk szavazok.
ugyeugye
na most fekszem le aludni. Petőfi Sándort olvastam. Jóéjt mindenkinek!
anka
Na ez hiányzik nekünk! - mint sz@r a zsebemből.
pelikan61
furfang !

Csak ne hogy késő legyen!

Ilyen miniszterrel, mint Pintér, számításba sem veszem a Fideszt.
Mondjuk nem vagy egyedül, akinek bejött a Fidesz négy év, fizessük is annak az árát is rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.