A tervek szerint a Fidesz-kormány visszaállítja majd a Belügyminisztériumot és a közigazgatási államtitkári rendszert, sőt körvonalazódik az új kormány összetétele is - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vera1944
Akkor a fejek továbbra sem fognak változni, csak a seggek.....
1951
Lehet, hogy nem egy villanyszerelőből kellene újból minisztert avatni?
gesa
Dehogynem a villanyszerelő, majd megszünteti a feszültséget,de nehéz lesz, mert már minden műszert kivettek a kezéből amivel dolgozhatna. Éppen a jobboldal kívánságára. Most visszakapja?
nanena
A maffia más országokban is próbál politikai hatalomhoz jutni. Nálunk sikerül is nekik.
Vera1944
Csak a Józsefvárosi piacot kell megnézni, ahol a Pintér féle biztonsági cég "müködik"
zsbela
@Vera1944: Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.

Felső vezetés :

Dr. Pintér Sándor elnök
Tasnádi László vezérigazgató
Kövecses Karolina gazdasági igazgató
Lohn Ágoston minőségirányítási vezető
Vera1944
Ugye mindenki tudja, hogy mi folyik a Józsevárosi piacon, amit már réges régen be kellett volna zárni.A bün melegágya.
gondolkodo
@zsbela: Ha egy termelő cégnél van minőségbiztosítási vezető, értem és megértem.
Egy biztonsági szolgálatnál ugyanerre nincs szükség, nem is a rang, de hogyan irányítják a minőséget?
Minőségirányítási vezető. Nagggyon jó!
reallatas
Hát mit ne mondjak, ez olajozottan fog menni mint annó!
zsbela
@gondolkodo: Az adatok megtalálhatóak a cég honlapján.
marlin
Ahogy az egy rendes Dél-Amerikai banánköztársaságban dívik: börtönérett bűnözőket miniszternek a kormányba!!!
pelikan61
Megfelelő ember a le titkosítót akták további titoktartására. Hiába hangoztatom, hogy egy nagyarányú Fidesz győzelem esetén minden marad a régi! Csak akkor már késő. Nem szabad a Fideszt 50+1 szavazathoz juttatni. Mer, azzal csak azt érjük el, egyik tolvajbandát cseréljük a másikra.
furfang
Én a végeredmények alapján döntök. Milyen volt ez a 8 évem? Csapni való. A közérzetem, a pénztárcám, az önérzetem, a biztonság érzetem, az idegeim sikerült mínuszba hoznia ennek a színtársulatnak. Émelygésem van, amikor Sukoróról, Draskovicsról, Oszkóról, Bajnairól, Gyurcsányról Lendvairól, Demszkyről, Hagyóról, szdsz-ről és barátaikról hallok, és a hozzájuk köthető a BKV-ról, a Metróról,a Völgyhídról, a szlovákokról, munkanélküliségről, a honvédelem helyzetéről, a rendőrségről, az igazságszolgáltatásról, a cigánykérdésről, rasszizmusról,melyeket úgy kezeltek,, hogy ennek eredményeképpen előállt az én folyamatos rossz érzésem.
A Fidesz sem volt brilliáns, de az idejükben mindazok, amiket most kibírhatatlannak tartok, valahogy elviselhetőbb volt, kvázi jobban csinálták. Nem loptak ennyit, okosabb gondolataik voltak, többet törődtek az országgal, még azzal együtt is, hogy jutott a zsebeikbe is.Pintér biztos megéri a pénzét, de legalább a bűnözők tekintélyes köre fél tőle. A mostaniak ( rendőrök) már beszállhattak az alvilág köreibe, mert ennyi tesze-toszaságot csak akkor lehet elkövetni. 2006.okt.23. meg aztán a demokráciának is betett. Ergo a Fidesz a befutó nálam. A Jobbiknak bizonyítania kell, de szurkolok nekik.
reallatas
@marlin: /ma, 13.17/ Kőkemény de jól értékelhető megállapítás.
reallatas
@pelikan61: /ma, 15.47/ Szerintem egyébként is!
pelikan61
@furfang ma, 16:37 – válasz erre:

Legyen igazad a Fideszt illetően, mert az nekem is jó lenne meg az országnak is. De egy fontos tényezőről ne feledkezz meg! A nemzetnek akkor még volt vagyona, és abból lehetett szépíteni. Ne igazán figyeltek oda egymásra a pártok lopás szempontjából, hiszen még volt bőven a húsos kondérba. De most mikkor üres, és az IMF néha dob bele egy kis hulladékot, amit azon nyomba ki is falnak belőle ez jövőre teljesen üres lesz és csak a szétlopót vagyon visszaszerzéséből lehet valamennyire feltölteni szerinted ere a Fidesz képes lesz? Nem, nem lesz képes, mert neki is vissza kellene pakolni azt a nem keveset amit, hál isten csak négy év alatt kilopott. Akkor mi lesz? Jön a duma, mi akarnánk, de miből? Na, én ere mondom, hogy itt már az” új irány” ami nagyon is a régi kevés. Ide egy” Új erőt” kel belevinni, aki az előbb említetek érintetlensége miatt képes ere a feladatra és meg is tudja csinálni. Arra következtetek neked halvány fogalmad sincs ki is ez a Pintér Sándor. Mije szerepe volt az olajszőkítésbe. Aki az óta többszörös milliárdos lett. Gondolod a rendőri fizetéséből? És miért akar megint belügyminiszter lenni, ha nem azé hogy a múlt dolgai ki ne derüljenek és elkerülje a felelősségre vonást. Óvatosan a nosztalgiával meg a Fidesszel, mert úgy jártok, mint a Horn Gyula 3,60, - Ft ós kenyerével. A jobbik eddig is bizonyított, folyamatosan ezt csinálja, és rajtunk múlik, hogy bebizonyítsa tényleg alkalmas a bizalmunkra. Ezzel nem befolyásolni akarlak, csak egy esetleges nagy csalódástól meg óvni a Fidesszel szembe.
És még egy nagyon fontos dolog, ha a Fidesz többségbe jut a parlamentbe. Egy helyről hozhat tökét az országba a zsidó beruházóktól. De én inkább az ellopót-vagyont venném vissza, mint hogy még nagyobb számba jöjjenek ide az ilyen beféltetők.
furfang
@pelikan61: a Fidesz kormányzását megtapasztaltam, és jónak találtam. A Jobbikkal még nincs tapasztalatom. Ha majd lesz, és jobbnak tűnik a Jobbik, akkor a következőben rájuk szavazok.
ugyeugye
na most fekszem le aludni. Petőfi Sándort olvastam. Jóéjt mindenkinek!
anka
Na ez hiányzik nekünk! - mint sz@r a zsebemből.
pelikan61
furfang !

Csak ne hogy késő legyen!

Ilyen miniszterrel, mint Pintér, számításba sem veszem a Fideszt.
Mondjuk nem vagy egyedül, akinek bejött a Fidesz négy év, fizessük is annak az árát is rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.