Miért fideszes színekben osztja az észt, s hirdet sajtótájékoztatót az, aki csak a magánvéleményét hangoztatja?

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@Vera1944: Akkor képzeld el min ment keresztül a felesége ( nagyon megalázó lehet, egy másik férfi miatt elhagynak egy asszonyt) és a gyereki.
Jobb lett volna ha soha nem nősül meg és nem születnek gyerekei.......
menasagh
Megkérem a moderátort ha lehetséges a törölt hozzászólásaimat küldje vissza a címemre...előre is köszönöm, és nem akartam senki becsületébe vagy önérzetébe belegázolni....azért is szeretném újra olvasni.
zsuzsu
A környezet óriási hatással bír de csak olyant lehet elferdíteni akiben meg van erre a belső késztetés.Az pedig előbb vagy utóbb felülkerekedik.

@zia: igazad van Jobb lett volna ha fiatalon vállaja önmagát és megpróbál nem erőszakot tenni a természeten,nem nősül meg és nem tesz tönkre egy családot.
marlin
"a pénteken 10 órára meghirdetett sajtótájékoztatót Ékes Ilona a Fidesz képviselőjeként, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottságának tagjaként hirdette meg, "Másként a másságért" címmel."

No comment!! :-(((
nanena
A kérdés nem az, hogy valakinek milyen a szexuális beállítottsága. Ez rá tartozik. Nem illik reklámozni, nem jó a magamutogatás, nem jó a szabadosság. És nem illik mindig a jogunkra hivatkozni, elfeljtkezve a kötelességeinkről, ill. mások jogairól. Nem jó, amikor valaki plusz jogokat követel magának, mások érzékenységét nem figyelembe véve.
zsuzsu
@menasagh: Szerintem nem gázoltál senki becsületébe.legalábbis az enyémbe nem Eszmét cserélünk esetleg vitatkozunk.Hiszen erről szól a dolog .Nem értem miért törölték a hsz-edet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.