Miért fideszes színekben osztja az észt, s hirdet sajtótájékoztatót az, aki csak a magánvéleményét hangoztatja?

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zia
" mint az OGY emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának tagja" még magánemberként sem nyilatkozhatott volna így.
Ezek után illene lemondania erről a posztról. Mert ha mint magánember tiltakozik egy ik kisebbség felvonulása ellen, akkor mi keresni valója van abban a bizottságban?

Bizonyára csak a fizetés!
Vera1944
Menasagh
Már megbocsáss, de a homokosokat összehasonlitani - bármilyen téren is- a Fidesszel, vagy annak képviselőjével, szerintem rossz hasonlat.
Én tolerálom mindkettőt, de felvonulgatni nem kellene.
Legalábbis azon a területen, ahol ezt teszik.
zsuzsu
Nem tudom ki az a nagyon okos szakember aki szerint a homoszexualitás gyógyitható.!Nobel díjra nem nagyon számithat, hacsak nem kezdi el már a homoszexuálisok gyógyítását az anyaméhben ugyanis ez már ott dől el.Köszönhető a hormonoknak Egy kelleténéll több ösztrogén anyutól vagy kicsivel több tesztoszteron aputól és máris homo leszel.
menasagh
@Vera1944: Nem is tettem...valamit vagy nem jól írtam, vagy nem jól értelmeztél.....
nanena
Legtöbbünk nem szakértő, nem olvas jelentések, szakfolyóiratokat a kérdésről. Eddigi tapasztalataink, neveltetésünk, környezetünk határozza meg, hogy valami tetszik-e vagy nem.
Nekem speciel nem tetszik, hogy valakinek adjunk meg minden szabadosságot, mert joga van hozzá, a másnak meg azt a jogát is vonjuk kétségbe, hogy véleménye legyen. Itt csak annak lehet véleméyne, aki a Bolgár György és Orosz József gondolataival ért egyet. Miért kellene az általuk képviselt értékeknek az etalont jelenteni?
Az én véleményem, hogy mindenkinek van joga gyülekezni, amíg nem sérti más emberek egyéb jogait. Engem sértene a magamutogatás. De nem megyek a közelükbe, nem vagyok kiváncsi rájuk. Ami bánt, hogy a külföldi túristáknak milyen véleményük lesz rólunk, amikor látják őket és az őket dobálókat, sértegetőket. Egyik sem jobb a másiknál.
Én szerintem a szexuális hovatartozás magánügy, nem a kirakatba való. A homoszexuálisok között is van, aki így gondolja, de természetszerűleg ők nem a hangosak közé tartoznak. Magyarországon annak van igaza, aki minél hangosabb.
Engem sért bármilyen felvonulás a főváros kozpontjából. Mert senki sem veszi figyelembe, hogy az ott lakóknak is vannak jogai. Elméletben.
zsuzsu
@menasagh: Igen és három gyerekesről is kiderülhet buzi. Én még a régi iskola szerint tanultam ,de lehet hogy igaza van a szakértőnek és a buzerancia gyógyitható,természetesen csak annyira mint az alkoholizmust. Lehet nem 20 éve nem iszik de ettől még alkoholista marad ! Miért gondolják a Keresztények ,hogy csak őket sérti? A deviáns viselkedést ateistaként én is elítélem és tök mindegy hogy hetero vagy homo vagy keresztény a közszemérem sértő.
menasagh
A tüntetés lényege az elégedetlenség kihangsúlyozása, utcára vivése, hogy mindenki értesüljön róla és ha teheti nyújtson segítséget a megoldáshoz.
Az ilyen "hőmérsékletben" mért betegséget nem illik reklámozni, hencegni vele, amúgy semmilyen betegség nem reklámnak való, hanem a kezelési módjára kellene koncentrálni. Az ilyen parádékkal járó költségek helyes felhasználásával sokkal előbbre lehetne jutni a kutatásokban. Sajnos ez is egy olyan betegség, ahol a beteg képtelen megítélni betegsége nagyságát, fokát és ezért nem jó döntéseket hoz.
Aki pártolja, igazat ad egy ilyen félresikerült határozatnak az maga sem beszámítható, vagy ő is ugyanabban a betegségben szenved.
Vera1944
Zsuzsu
nekem volt egy kollégám, 2 gyermeke volt, aztán egy szép napon elkezdte szeretni a fiúkat.
A nevelőanyja aztán elmondta, hogy 16 éves korában már kergették a homokosok, de akkor még nem volt tisztában nemi hovatartozásával. Persze a házassága tönkrement, stb.stb.
zia
@Vera1944: Akkor képzeld el min ment keresztül a felesége ( nagyon megalázó lehet, egy másik férfi miatt elhagynak egy asszonyt) és a gyereki.
Jobb lett volna ha soha nem nősül meg és nem születnek gyerekei.......
menasagh
Megkérem a moderátort ha lehetséges a törölt hozzászólásaimat küldje vissza a címemre...előre is köszönöm, és nem akartam senki becsületébe vagy önérzetébe belegázolni....azért is szeretném újra olvasni.
zsuzsu
A környezet óriási hatással bír de csak olyant lehet elferdíteni akiben meg van erre a belső késztetés.Az pedig előbb vagy utóbb felülkerekedik.

@zia: igazad van Jobb lett volna ha fiatalon vállaja önmagát és megpróbál nem erőszakot tenni a természeten,nem nősül meg és nem tesz tönkre egy családot.
marlin
"a pénteken 10 órára meghirdetett sajtótájékoztatót Ékes Ilona a Fidesz képviselőjeként, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottságának tagjaként hirdette meg, "Másként a másságért" címmel."

No comment!! :-(((
nanena
A kérdés nem az, hogy valakinek milyen a szexuális beállítottsága. Ez rá tartozik. Nem illik reklámozni, nem jó a magamutogatás, nem jó a szabadosság. És nem illik mindig a jogunkra hivatkozni, elfeljtkezve a kötelességeinkről, ill. mások jogairól. Nem jó, amikor valaki plusz jogokat követel magának, mások érzékenységét nem figyelembe véve.
zsuzsu
@menasagh: Szerintem nem gázoltál senki becsületébe.legalábbis az enyémbe nem Eszmét cserélünk esetleg vitatkozunk.Hiszen erről szól a dolog .Nem értem miért törölték a hsz-edet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.