5%-ra esett vissza Jobbik!

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ahogy várható volt. a Gárda és a Csendőrség sorozatos törvénysértése és agresszív nyilatkozataik (tettekről nincs tudomásom) meghozta gyümölcsét. Vonának van mit köszönnie párthadseregének.
Az emberek odafigyelnek a tettekre, már nem elég gárdista-egyenruhában mutogatni az öreg tank-elkötőt. Az idősebbek, akik szülei nem voltak bűnözök, de a kakastollas csákót meg kellett süvegelniük még ha a kocsmaasztalra volt is téve, a "csendőrség" szó hallatán ingadozóvá lettek és elfordultak.
A Gárda első esketője, Usztics Mátyás sem hallatja hangját, aki személyes garanciát adott a Gárda törvénytiszteletére, mert ha nem, - akko otthagyja Őket. Ez a kijelentése a TV által közvetített szertartáson hangzott el, aki kíváncsi rá, biztosan visszakereshető az arhívumban!
Gondolom, a tegnapi koszorúzást is csak ők könyvelik el sikernek, pedig az is a szlovákok malmára hajtotta a vizet: "koszorúzhattok, de csak úgy, ahogy mi engedjük"!
Megmutatták, igaz az a mondás: "minden kakas úr a maga szemétdombján"!
Örülök-e ennek? Nem! Nem, mert a 3-ik évezred küszöbén, a XXI-ik szd. első évtizedének végén ennek nem lett volna elkezdődni sem! A történelem olyan időszakára - mely nem teljesen fényes, nem teljesen dicsőséges - hivatkozni és feltámasztására kísérletet tenni, melytől viszolyognak a polgárok, nem szerencsés. Ez a viszolygás nem csak az akkori bűnözőkben és azok leszármazottaiban él, akik már a maga idejéban sem rajongtak a csendőrökért!
zsbela
Az EP választáson is ezt az eredményt ( 5%) kellett volna produkálniuk!
gondolkodo
@zsbela: Akkor még jobban hittek az emberek és felnéztek az egyetemi tanárra.
farbe
Világosan megmondta a libás, hogy a ciklus végéig vállalja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.