Megdöbbentő, rabszolgatartásról szóló olvasói levél érkezett az MNO szerkesztőségébe. A történet egy olyan fiatalemberről szól, aki sorstársaihoz hasonlóan kilátástalan helyzetében, akaratgyengeség vagy valamilyen szenvedélybetegség miatt arra kényszerült, vagy arra kényszerítették, hogy tehetős cigány családoknál alantas munkákat végezzen.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
No, ma már csütörtök van. Mára igérte a rendőrség a tájékoztatást!! A reggeli "hírek" között sehol nem látom.
Szólni kellene a Draskovicsnak, - ha "már még" mindig miniszter - mondja már meg, hogy akkor most ez mi?? Mert cigánybűnözés az ugye nincs!!
Érdekes, hogy ilyenkor hallgatnak mind, mint sz@r a gazba!!
reallatas
Nos speciel én azon vagyok megdöbbenve, hogy netán eddig, főként a rendszerváltás /káoszteremtés/ után, ezekről a jelenségekről mintha nem tudott volna senki. Évtizedes tradicijói vannak az ilyen és hasonló eseteknek. Nyilván az adekvált régiókban élők hatékonyabban rálátnak, ráláttak a gondokra. Azért kerül egyre sűrűbben a felszínre, mert manapság egy két esettel foglalkozik a média is. Egyébként bátran állítom, hogy roppant érdekes egész regényt lehetne írni, a külömböző tettekről. Némelyik egésszen elképesztő.
gesa
@reallatas: tudod ezeket cigányok csinálják, tehát nem bűntett, de a szerencsétlen magyar vállalkozó elfelejti az ásvány vizet, akkor hatalmas a bünti. Senki nem gondolja hangosan, hogy hallgatólagos cigány uralom van hazánkban, amit a c. maffia tart kézben. Mi már csak bábok vagyunk, de várják az időt mikor üthetik le a "parasztot"(így hívnak minket)a sakk tábláról!
reallatas
@gesa: /ma, 8.44/ Azért azt látni kellene mindenkinek, hogy a felülről jövő mindehhez való asszisztencia nélkül, nem volna ez így. Tudod félő, hogy lassan vissza fordíthatalanná válnak a negatív folyamatok. Üdv.
reallatas
@gesa: Majd el felejtém, "paraszt" ugyan már! Az utóbbi időben már a "köcsög paraszt" a módi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.