Meglehetősen csekély civil érdeklődés mellett zajlottak nyáron a Magyarország vízgazdálkodási tervéről szóló fórumok, holott a terv 2027-ig tűz ki célokat, amelyek elérését részben az érdekelteknek kell majd finanszírozniuk.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
novanda
Kedves Ariel! Sajnos igazad van. A BKV-nál is mi megy máááá? Nemsokára borul a MÁV, és a többi állami pénzosztóhely is, én mondom!
anka
@novanda: ......szerintem ezt mindannyian tudjuk!
novanda
ani57...igen, de senki sem tesz semmit. Pedig a MÁV-nál mind a tizenöt igazgató havi ötmilliót visz haza havonta, közpénzből, közben pedig odaragadunk a koszos üléshez a vonaton...
anka
@novanda: Hidd el, ha tudnék tenni valamit, megtenném! - de igen kicsi vagyok ahoz meg rajtam kivül sokan akik érdembe cselekedni tudnának. Sok minden bántja a jóérzésű embereket és tehetetlenek a politikusok ellen. Már lassan 8 éve, hogy (de mehetnék vissza fele is) alkalmatlanok vannak a vezetésbe.
arielnek 100%-ban igaza van, ott nyal a kormány ahol nem kéne!
novanda
Ani57: hát igen, sajnos. Tehetetlenek vagyunk min.
piros-fehér
@ariel: Én is csak ennyit szerettem volna leírni.
Mivel nincs közünk a magyarországi vízkészeletekhez felesleges asztalt csapkodnunk.Politikusaink kéz alatt el fogják adni a vizünket és utánna mentegetűznek mint mindig.A víz a miénk de ők fognak belőle profitálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.