A magyar-szlovák kormányfői találkozó utáni sajtótájékoztatón egy 11 pontban rögzített közös nyilatkozat létrejöttét jelentette be Bajnai Gordon. Videó!

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Nekem az tetszett az egészben a legjobban, amikor Ficó bejelentette, hogy szobrot szeretne Észak-Komáromban a két szlovák(!) hittérítő testvérnek Cirillnek és Metódnak
Az igazság az, hogy a két testvér gyermekkora óta beszélte a szláv nyelvet,(ami ugye nem a szlovák) de születésük, képzésük szerint görögök voltak.
Az az igazság, hogy Cirillnek és Metódnak Magyarországon, Zalaváron 1985 óta emlékműve van!! (emeltette a Magyar Tudományos Akadémia)
Szlovákia történelme igazán rövidke, ezért a szlovák miniszterelnöknek legalább készségszinten kellene ismernie a szlovák(!) történelmi személyeket!!(Cirill és Metód sohasem volt szlovák hittérítő!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.