Orbán Viktor szerint hamarosan szükség lesz Magyarország újjáépítésére, hasonlóan Németország háború utáni újjáépítéséhez.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Nagyon remélem, hogy ez a nímand nem akarja magát Adenauerhez hasonlítani!!
Németország "szerencsésebb részén" a háború utáni újjáépítést a Marshall segélyből megoldották, de erről az Orbán kissé lekésett !! :-))
Konrád Adenaur kancellárhoz a "Nyugatnémet Gazdasági Csoda"-ként ismert akció köthető amikor a gazdasági teljesítőképesség magas szintű fejlődése érdekében a kifizetéseket, béreket, árakat 5 évre befagyasztották: ennek az időszaknak a végére alakult ki a legendás gazdasági csoda!!
Az Adenaueri elképzelés, és annak végrehajtása leginkább a Bokros csomag elképzeléseihez hasonlítható - ezt viszont az Orbán vezette Fidesz megtorpedózta, majd "hozamát" elherdálta!!
Orbán újjáépítési tervét - annak minden diktatórikus elemével együtt - már egyszer (sajnos) megvalósították. Azt az időszakot Rákosi-korszak néven ismerjük!!
Ezt nem kellene az "Orbáni újjáépítés"-el megismételni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.