A 14 évesnél fiatalabbak este 10 után csak felügyelettel mehetnének az utcára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zsbela: /ma, 9.27/ Hát nyilván, pedig a kötelleségeink is egyfajta sajátos alkotmányos jog netán. Az én pesszimizmusom a határtalanság szintjén azt mondatja, hogy már igencsak visszafordíthatatlan folyamatokkal állunk szemben. Vagy kissé optimalizálltan az utolsó 24 órában vagyunk a tettekhez.
zsbela
@reallatas:
A túl szélesen értelmezett szabadságjogok minimális korlátozásával már sokat el lehetne érni.
zia
Helyes!
Az én lányaimnak este 9-re mindig haza kellett jönniük 16 éves korukig.
Később is, ha nem ismerős, megbízható fiúval mentek el. A "szabadságot" 18 évesen kapták, de akkor sem éltek vissza vele.....mikorra ígérték haza jöttek, ha véletlenül késtek akkor telefonáltak és a férjem értük ment............
Tcat
Helyes, nagyon ideje egy kicsit (erősen) meghúzni a gyeplőt, mert nagyon elszaladt már a ló...

@zsbela: "Az a baj ebben a fene nagy demokráciában, hogy nagyon sokan csak a nagybetűs JOGAIT ismeri, de a kötelezettségeiről nagyon megfeledkezik. Az a baj, hogy a "rendszerváltás" óta felnőtt és az abban született generáció csak ezeket ismeri, és nagyon nehéz lesz őket rákényszeríteni az általunk betartott normákra rászoktatni."

Pontosan, ugyanakkor tegyük hozzá, hogy ebben nem csak a fenemód liberális és ezzel komoly károkat okozó kormányok sárosak, sajnos sok helyen szülői "aszisztációval" valósult meg... :|
zsbela
@Tcat
Igaz, a családi, szülői háttérnek is nagy szerepe van. Hallani lehet szegény család pozitív példájáról, de az ellenkezőjéről is, amikor a gazdag csemete csupa unalomból csinál elítélendő dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.