A VÉSZ nyílt levele a Magyar Televízió Elnökéhez

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Mindenki tudja, hogy a kormány nem a saját akaratából kezdett az adósok problémájával foglalkozni, hanem társadalmi nyomásra, mert úgyis mondhatnám a kormány és a bankok egymás s.ggét nyalják. Igen ha nem lett volna az "alulról" jött kezdeményezés a kormány csak nézné hogyan veszik el az emberektől a vagyonukat és teszik földönfutóvá a szerencsétlen családokat. Ennek a szociális kormánynak semmilyen szociális érzékenysége sincs és most nem azért, mert válság van, tudom nem sok mindent tehet, húzni kell a nadrágszíjon. De csak a miénken? Azonban a bankokkal szemben kutya kötelessége lett volna azonnal szembe menni ha neki fontosabbak az emberek. De nem tette meg időben. Most már csak azon igyekezzen ez a párt, hogy kicsit ellapogassa a hibákat mire a váltásra kerül a sor. Ha pedig spórolni akarnak adok egy ötletet:ne költsenek egy forintot sem a kampányukra, inkább fektessék be a bankocskájukba, hátha elvesztik ők is a vagyonkájukat.
korkoros
A mindenáron profit arctalan és alattomos. Ellene tényleg csak a társadalmi összefogás lehet eredményes. A nyilvánosságra került banki gonoszságokat bagatelizálni igyekvők mindent megtesznek, nehogy a következmények őket is a felszinre huzzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok