Éles szóváltás alakult ki az Európai Parlament plenáris ülésén kedd délután szocialista képviselők és a Jobbik tagjai között.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@marlin tegnap, 23:23 – válasz erre:

„Sok a gyerek” Ennek ellenére elég nagy a megtakarítása. Meg a vagyona.
pelikan61
@marlin: Valakiknek végre kel hajtani az elmaradt rendszerváltást. Ez egy szűk vagyonos, illetve a magélhetésüket biztosító politikusoknak „fájni fog. Ez a feladat a jövő évi választások eredményétől függően a győztes pártnak, pártoknak lesz a feladatuk.
Senkinek nem kel félnie, akik haza szeretők építőjelleggel akar tovább tevékenykedni e hazába. Legyen az bármelyik népcsoport oszlopos tagja. Bűnőzökre és hazaárulókra nincs, szükség ezt majd a többség mondja ki.
De ez így tovább nem mehet, hogy a maffia rendőri vezetés egyesült a maffia cigány bűnőzökkel és a valamikori tiszteletet parancsoló rendőrséget aki „őrzött védet” mára egy ÁVH politikai és fajvédelem csürhe szintre züllesztették.
A valósággal napról napra egyre többen szembesülnek, és ismerik fel, ez párosul a Fidesz, mint jelenlegi legnagyobb P. ellenzéki párt elmúlt húsz év tehetetlenségével, illetve az a négy év mikkor kormányoztak, mert akkor aktívan loptak ők is. Ebből kifolyólag a jobbik ót, mint hiteles pártot ismerik fel arra a feladatra, hogy képviselje őket az O.GY be. én csak a környezetemről tudok adatokkal szolgálni ahol napról napra nő jobbik támogatottsága. Úgy hogy nem kel a Fidesznek azzal számolni, hogy kétharmados többsége lesz, de még csak egyszerű többsége sem Jövőre. Nagy lesz részükre és minden túlfűtött buzgónak a meglepetés. Úgy hogy az a 430000 ezer szavazó mára már duplája, jövőre meg háromszorosnál is több lehet.
asim
A rendszerváltás megtörtént!!Nincs állami tulajdon!! Ezért nem tud a kormány érdemben beleszólni a gazdaságba!!
Nem örülök annak,hogy a jobbik ott van az EU parlamentjében de legalább oda figyelnek arra az európai "nagyok;Mi van abban a Magyarorszában??!
barew7
@asim: Remélem ezt nem gondolod komolyan? Ha a kormánynak nincs beleszólása a gazdaságba, akkor ki kormányoz? Én azért még nem mondanám ki, hogy nincs állami tulajdon, mert ez nem igaz! Van földünk, vízünk, gyönyörű középületeink,templomaink stb. épp ezért én meg nagyon örülök, hogy végre van egy olyan csoportosulás, amelyik felismeri és felismerteti a valóságot, és ezt ki is mondja!
Igaz
Az aktámban benne van, nem is ismerem a mércét, mégis le kell nácizni, különben elérem a végcélt,
Cigányokat, zsidókat egy rakással ismerek, a felnőtt tehet róla, hogy hogy nő fel egy kisgyerek,
Az aktámban benne van, csak az elmélet érdekel, a lopás az lopás, mindegy mennyit vittél el,
Egy szatyor, vagy egy szatyor pénz, teljesen mindegy, te csináltad nem én, úgyhogy a levét te idd meg.
Csubaka
@asim: "....de legalább oda figyelnek arra az európai "nagyok;Mi van abban a Magyarorszában??!"

Az európai nagyok csak addig figyeltek Magyarországra, amíg piac és versenyképes ipara, mezőgazdasága,oktatása, egészségügye volt. Az exportált kapitalista demokrácia nevében mindent megtettek azért, hogy az állami vagyon magánkézbe kerüljön, olyan kézbe, amely aztán boldogan játssza ki az ő érdekeinek azt. Fizető képes piacnak nem tekintettek eddig sem, ami esetleg még érdekelte őket az a keleti irányú gazdasági lehetőségeink. Nos, ezt is szépen körberajzolták, leírták.Mára az Eu pénzcsöcsön lógó eltartott keleti csürhének tekint bennünket a nyugat. Mivel a csonton már nincs mit rágni szívesebben szabadulnának is tőlünk és erre jó ürügy a gazdasági válság, Már csak egy dolog rabolható le, a magyar munkaerő, amelyet lassan távol keleti színvonalon fizetnek meg svéd rendszerű adóztatás mellett.
Ez a kormány nem Magyarország kormánya, hanem az IMF "Magyarország Kft" leányvállalatának az igazgató tanácsa, Bajnai pedig nem miniszterelnök, hanem megbízott ügyvezető igazgató.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.