Vágó István nem sajnálja azokat, akik politikai állásfoglalásai miatt elfordultak tőle. Azt mondja, nem szereti a nácikat, és ha ők sem szeretik, az nem teszi boldogtalanná. A rendszerváltás óta mindig részt vett a választási kampányokban, legfeljebb nem volt nagy hírverés körülötte. Beszél a TV2-n most látható vetélkedőműsoráról is, s arról, hogy ma már a kvíznek is a szórakoztatás felé kell mennie. Minthogy pedig a beszélgetés résztvevői régi kollégák, így – érthetően – tegeződtek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
Ma "nagyobb tudású" az, aki jobban ismeri a külföldi zenekarokat, mint az egyetemes vagy a magyar történelmet. Ma az az általános műveltség fokmérője, hogy egy adott celebmaca hol, kivel, hányszor...
Ez a civilizáció leszálló ága, figyelembe kell venni, hogy aki a kőbaltáról nosztalgiázik, könnyen vaslapáttal verődik agyon!
elekmargit
Talán nem kellett volna a munkásságába politikát kevernie. Sajnos egy nagy tudású emberrel kevesebb a médiában.
cinti
Vágó István kvizmüsorait szeretem, Ő valóban nagy tudással biró ember, sajnálnám nagyon ,ha lekerülne a képernyőről. Természetesen nem hiszem, a párbaj c. kvizmüsor kissé félresikeredett, amit elismer remélem "újitanak" ,hogy pörgős , izgalmasabb legyen.
Calvin
Én sem nézem a TV2 új produkcióját, mert az RTL-en akkor megy a főzőműsor.
Sokkal jobban érdekel mint Vágóbácsi tündöklése, magasabb gázsiért a konkurens csatornán. Már uncsi nekem ez a nagyon nagyon okos ember, aki nagyon nagyon szkeptikus. Amit nem tud abban is nagyon biztos! Az átlag embertől felkészültebb, de nem annyira olyan okos. Nem esek hasra becses személye előtt!
furfang
Nagyon becsülöm a tudását, de amióta beállt ezek közé a fizetett rettegők közé és nácizik, azóta nincs kedvem nézni. Ingerel, hogy van egy média munkásokból álló, és magukat értelmiségnek hívó szócsövekből álló grupp, akik előtt ha kimondják, hogy magyar, vagy hogy nemzet, vad támadásba lendülnek, és rögtön fasisztáznak. Ilyen pl. Orosz József , vagy TGM, a futatott írók közül jó néhányan stb. Magyarországon élnek,a magyar többség között, jó lenne ezt végre észrevenni. ha pedig annyira nem bírnak minket olyan tágas a világ, ilyen klasszisokra mindenütt szükség van ki lehet próbálni máshol is magukat, és el lehet tolni a biciklit.
zsolti
@furfang: milyen érdekes, hogy nemrég még Ferenc testvér mondta ugyanezt, hogy el lehet tolni a bringát - akkor egyként hördült fel az a bizonyos "nemzeti oldal", hogy még ilyet, meg hát, meg mit képzel... hamar felejtünk, ha most megint ez fog jönni, csak a ló túloldaláról. ahova átestünk.
furfang
@zsolti: igen éppen tőle idéztem, nagybecsű mondása nem csak az egyszerű emberekre vonatkozik szerintem, hanem általánosságban mindenkire. Ha meg valaki retteg állandóan, és náci veszélyt lát, annak egyenesen megfontolandó oldaltól függetlenül!
kovtam
Vajon az mind náci, aki nem nézi a "párbajt"? Vágó úr mentális süllyedése megállíthatatlan.
Calvin
@kovtam: Nem is volt mentálisan fejlett!
Dr.luigilongo60
Úgy látszik, sokan találva érezték magukat a náci szó elkottyintása során.
Akinek nem inge ne vegye magára de úgy látszik elég sokan fáznak és felöltöztek sőt még fel is háborodtak.
szabosa
... aki szereti a hazáját, a népét, ha a szívében a nemzeti szocializmus legapróbb szikrája is jelen van, akkor az már náci. Gyakorlatilag minden nemzet náci csak más szavakkal, fabrikált ideológiákkal illetik magukat. Minden nemzetnek húzhat haza a szíve, hajolhat maga felé a keze csak nekünk magyaroknak nem mert azonnal le leszünk nácizva, fasisztázva... és ezzel van már tele a fa..... Elég volt! Le lehet pattanni a magyarokról végleg. Minden osztályidegen takarodjon a saját hazájába és ott ugasson, aki pedig itt született és nem magyar, az fogja vissza magát és próbáljon beilleszkedni és legyen hasznára a nemzetnek amelyik befogadta.
A Magyar vendégszerető nép de paraszt dolog visszaélni vele!
Wik
most a bukott szadeszos és mszps politikusok után a bukott müsorvezetők is nácizni fognak ? persze ez a legegyszerübb, a saját alkalmatlanságukat felismerni már sokkal nehezebb lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.