Vágó István nem sajnálja azokat, akik politikai állásfoglalásai miatt elfordultak tőle. Azt mondja, nem szereti a nácikat, és ha ők sem szeretik, az nem teszi boldogtalanná. A rendszerváltás óta mindig részt vett a választási kampányokban, legfeljebb nem volt nagy hírverés körülötte. Beszél a TV2-n most látható vetélkedőműsoráról is, s arról, hogy ma már a kvíznek is a szórakoztatás felé kell mennie. Minthogy pedig a beszélgetés résztvevői régi kollégák, így – érthetően – tegeződtek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovtam
Vajon az mind náci, aki nem nézi a "párbajt"? Vágó úr mentális süllyedése megállíthatatlan.
Calvin
@kovtam: Nem is volt mentálisan fejlett!
Dr.luigilongo60
Úgy látszik, sokan találva érezték magukat a náci szó elkottyintása során.
Akinek nem inge ne vegye magára de úgy látszik elég sokan fáznak és felöltöztek sőt még fel is háborodtak.
szabosa
... aki szereti a hazáját, a népét, ha a szívében a nemzeti szocializmus legapróbb szikrája is jelen van, akkor az már náci. Gyakorlatilag minden nemzet náci csak más szavakkal, fabrikált ideológiákkal illetik magukat. Minden nemzetnek húzhat haza a szíve, hajolhat maga felé a keze csak nekünk magyaroknak nem mert azonnal le leszünk nácizva, fasisztázva... és ezzel van már tele a fa..... Elég volt! Le lehet pattanni a magyarokról végleg. Minden osztályidegen takarodjon a saját hazájába és ott ugasson, aki pedig itt született és nem magyar, az fogja vissza magát és próbáljon beilleszkedni és legyen hasznára a nemzetnek amelyik befogadta.
A Magyar vendégszerető nép de paraszt dolog visszaélni vele!
Wik
most a bukott szadeszos és mszps politikusok után a bukott müsorvezetők is nácizni fognak ? persze ez a legegyszerübb, a saját alkalmatlanságukat felismerni már sokkal nehezebb lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.