Bencze József országos rendőrfőkapitány kezdeményezésére több főkapitányságon is csoportos létszámleépítést kell végrehajtani - tudta meg a Magyar Nemzet. Az indoklás szerint a határőrség integrációjával felduzzadt a létszám

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lukacsjoco
Bence Úr! Remélem ebbe a létszámleépítésbe Ön is belefér!
zsbela
Így is rendőr hiány van, nem lett volna ésszerűbb az állománytábla módosítása, vagy az állomány más kapitánysághoz történő tartós vezénylése? Ha most elküldik ezt a létszámot, mennyivel fog javulni a közbiztonság?
Garnela
Én nem értem..komolyan, eddig azon síránkoztak hogy kevés a rendőr..minden fórumon..nem tudja a bal kéz hogy mit csinál a jobb??
dr. prédikátor
Na most akkor sok a rendőr vagy nem sok.????Visszahivják a nyugdijas rendőrőket vagy nem????
reallatas
Ugyan már! Piha közbiztonság! A Markos féle kabaré egyik megjegyzése a lényeg: Puskin mondá, minden az Anyeginről szól! Az oktatás, egészségügy, közbiztonság, hát kérem ezek a lényegtelen elbagatelizállható tényezők, végül is miről is beszélünk? Hurrá! A totálisan leépült társadalom felé, a megkezdett úton!!
marlin
Talán csak a "nemlétező" Magyar Gárda "őrző szárnyával" szimpatizáló rendőrök helyett(!) akarják kipróbálni az "Őrző Szárny" szárnypróbálgatásait!! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.