A roma férfi terményeit akarták megdézsmálni a szomszédban lakó, szintén roma család két hétéves lurkói.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: knopfler
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Roma férfi, romagyerek, romaasszony, romazene, romaút, romapecsenye, romakerék, romafúró, romahal - találós kérdés: mi az idegesítően furcsa ezekben a szavakban? Attól, hogy a sz...t bélsárnak nevezzük, még ugyanúgy csak sz... marad. Nem az a megoldás, hogy szépítgetjük a népcsoport nevét, hanem rá kéne kényszeríteni őket a tisztességes viselkedésre, és akkor nem lenne hovatovább szitokszó a "cigány". Nem a magyarok bűne az, hogy annyi negatívum lett kapcsolható ehhez a kifejezéshez.
A kis purgyék egyébként megérdemelték, amit kaptak, de attól félek, hogy Barna bácsihoz hasonlóan az öregúrnak is meg lesz rángatva a micsodája emiatt (pedig ha már kertészkedik, akkor valószínűsíthetően ő még a jobbik fajta cigányok közé tartozik).
Hókuszpók
Zsoel! én azt szoktam mondani, hogy az én nyelvem magyar, tehát akkor magyarul cigány a roma. Engedtessék meg nekem, hogy az magyarul nevezzem meg őket!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.