Egy általános iskolai fiúvécében történt molesztálás miatt akarnak feljelentést tenni a szülők egy szolnoki tanintézmény és a fenntartó önkormányzat ellen, ha hivatalosan ők maguk azt nem teszik meg.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@Wik: kizart az 5-10 ev. csaszarelod gyilkossagert is csak felfuggesztett kapott.
halvany gozom sincs mi lenne az a buntetes, ami megfelelo lenne. ill 1 otlet van de azt mar evszazadok ota nem hasznaljak: piacteren kalodaba es rohadt gyumolccsel dobalni :)
furfang
A lengyelek a pedofíliát kasztrálással kívánják büntetni. A gyermekek molesztálását nálunk is valami hasonlóval kellene jutalmazni.
lbs
@furfang: A lengyel módszerrel teljesen egyetértek, de biztos ami biztos nem csak kémiailag de mechanikailag is kell ezeket a genetikai hulladékokat kitárazni.
Az ilyenek szaporodásának meg nem akadályozása merénylet a Nemzet ellen!
qxy
@pelikan61: Te nem vagy semmi te egy begyepesedett agyú kispolgári csökevény.De oda vagy a gárdával.mért nem hiszed el hogy ez ez csőcselék Ja amúgy nem roma vagyok hanem magyar de nem olyan korlátolt mint te.Mert ha magyar lennél nem baszogatnád a cigányokat mert az is magyar te kis buta csak ez a te kis agyadba nem jut el mert ha lenne agy evő bogár az nálad éhen halna.Gondolom a múlt rendszerben meg meggyőződéses párttag voltál.Na az is be szart mert ott sem az ész uralkodott.Amúgy nem akarlak baszogatni mert ha azt tenném még ott is ugranál ahol nincs árok.Jó pár párt titkárt megfingattam annak idején.Lehet hogy ezért cseszegetsz mert veled is ezt tettem? Ha igen akkor bocsi.(..csak nyugi.keresd a hibákat)
rasszista
@qxy Ha a cigány magyar akkor én mi vagyok? Fehér mano ?
anka
@qxy: - az beszél ilyen könnyen aki közel van a hatalom húsosfazekához.........szeretettel várnak izraelbe! - vagy a gangeszpartra vágysz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.