Joshi Bharat stábja ezúttal lakást ígért egy fiatal párnak, ha elmennek szerepelni a műsorba. A jóhiszemű fiatalok pedig kiteregették a szennyest a sorselemző műsorában, lakást azonban azóta sem kaptak.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ez nem "csúnya dolgok" művelése, hanem aljas átverés!
bombi02
A "Kész átverés" nem egy másik műsor?
perta
Ha csak átverés lenne.....azon nevetnek egy jót, de itt tönkre tesznek embereket.
Mert fő a nézettség.. különben látszik mennyire menő a műsor, ha az utcán szólítgatnak le embereket.
Ez a pár is eléggé naiv volt, de az emberi butaság határtalan. Perre menni? Reménytelen, nem írták le nekik, hogy lakást kapnak, a szó pedig elszáll..........
szöszmösz
Sem az aljasságot, sem a hülyeséget nem lehet elfogadni.
zsuzsu
.Soha nem gondoltam volna hogy a Mónika show szintje alá lehet sűlyedni,hát megtörtént.Amikor már csak cigányasszonyok ordtozását,meg agyatlan kancigányok verekedését lehet hallani ,látni ,akkor már elég nagy a gáz és tényleg tenni kell valamit a nézettségért bár igaz ,hogy még mindig nagyon sok embernek ez a szintje, Azért az nagyon durva,hogy más nyomorát kihasználva teszik ezt.
Joshi Bharat elvesztette az arcát.
Zsoel
Nem hiszem el, hogy értelmes, felnőtt emberek képesek, és elhiszik, hogy csak úgy hozzájuk vágnak egy lakást, félórás szövegelésért cserébe. Józsi barát egy gerinctelen féreg, de nem tudna "csúnya dolgokat" művelni, ha nem volna hozzá megfelelő táptalaj: a sok hiszékeny, együgyű ember, akiket ki lehet használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.