A történet úgy indult, hogy egy kedves vidéki barátnőm a kisfiával tegnap délután feljött Budapestre, mert a Heim Pál gyerek kórházba kellett menniük, kivizsgálásra. Délután fél hatkor ültek a Blaha Lujza téren, a kisfiú a padon játszott édes anyja telefonjával, az anyukája pár lépésre állt tőle, a velük lévő férfi pedig az 5 lépésre lévő büféből próbált üdítőt venni. Amikor is arra járt 3, 20-25 éves cigány, könnyű prédára vadászval el akarták venni a telefont a kissrác kezéből. A rendőrök tétlenül nézték...

Forrás: djz.hu
Feltöltő: djzone
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@djzone: nem erted. 5 eves gyerektol elvenni a telefont 1 sec sincs. a no max azt vehette eszre,h a gyerek bombol mert nincs nala a telefon. mire megteszi az 5m -ert a rendorok szeme elott rablo ciganyok kb 50m -t tesznek meg. majd kifutnak a vilagbol. kozben megkerzeik zuperman is valamikor, azt nem irtak,h o honnan kerult elo. a tortenetben szo nincsarrol,h a telefont megszereztek volna. az egezssantit. nem ketlem,h tortent valami, de,h nem a leirtak az biztos
jah, es ha 3an allnak velem szemben, legalabb 1 kessel akkor odaadom a telefont es nem kezdek el hoskodni.
reallatas
@bigyibogyo: Tudod kedves kommenttársam, én csak 43 éve élek köztük, igazán bagatell úgye? Gondolod nem lenne miről mesélnem?
bigyibogyo
de csak,h lassatok meggyozheto vagyok: mit tett taz 5 eves gyerek,h 3an nem tudtak kitepni a kezebol a telefont?
reallatas
@bigyibogyo: Meglehetősen gyenge a képzelőerőd, hogy kikre is céloztam, de szerintem azért sejted te azt. Egyébként neked hol a bizonyítékod, hogy kitalálmány csupán?
Sííva
Valóban így történt? A rendőrök végig nézték az esetet, és amikor elhúztak a véglények, igazoltatták azt aki szembe mert szállni velük?
Hát gratulálok nekik, ehhez kellett a rendőrtiszti főiskola!
Milyen mélyre sülyedhet (sülyeszthető) még ez a testület????????????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.