A történet úgy indult, hogy egy kedves vidéki barátnőm a kisfiával tegnap délután feljött Budapestre, mert a Heim Pál gyerek kórházba kellett menniük, kivizsgálásra. Délután fél hatkor ültek a Blaha Lujza téren, a kisfiú a padon játszott édes anyja telefonjával, az anyukája pár lépésre állt tőle, a velük lévő férfi pedig az 5 lépésre lévő büféből próbált üdítőt venni. Amikor is arra járt 3, 20-25 éves cigány, könnyű prédára vadászval el akarták venni a telefont a kissrác kezéből. A rendőrök tétlenül nézték...

Forrás: djz.hu
Feltöltő: djzone
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
djzone
Hm, tehát ez már minden napos, és senki nem háborodik fel rajta?
reallatas
@djzone: A pozitív diszkrimináció csúcsra járatása! Meddig tűrjük még??
kukubenkó
@Kakastoll: Nincs! Csak cigány-bűnözési dömping van! A Kék-fény mutatja, hogy kik vannak Tökölön. Bár, ha nem vallják magukat annak, akkor a szemem csal! Drága szemüveg! Sok hülye titkolja ahelyett, hogy keményen bevarrnák Őket.
bigyibogyo
o gec mindeki melle egy ilyen superman -t. aki kuzd 3 emberel es meg az fegyverestol sem serul meg! mert persze rendesek voltak, adtak eselyt, csak egy vett elo kest a tobbi maradt okolnel
vicc kategoria?
bombi02
Védjék még és segítsék őket a mi hátrányunkra! Nem elég nagy a ló alattuk még növelni kell.
kukubenkó
@bombi02: Törvények felett állnak! Ennyi!
kukubenkó
@bombi02: Ma már nem csak a sitten uralkodnak, hanem azon kívül is. Én értem, hogy a Drazsé miért nem mer közbelépni a tettes-társaival együtt! Az ősi utálatot nem merik felvállalni! Ennyi!
bigyibogyo
azota is ezen gondolkozom, sehogy sem all ossze a fejemben
1. az 5 eves gyerek nem osszeszarja magat, hanem ellenall
2. az anyuka feltart 3 ferfit ( nynerd.com/wp-content/uploads/2006/03/body_builder_chick_6.jpg ?) ami szemelyesen Zuperman meg nem erkezik

probalt mar barki 3 fegyvertelen ellen kuzdeni? vagy csak 1 kes ellen?
kukubenkó
@bigyibogyo: Az a szülő hülye, aki mobilizált telefont vesz a gyerekének! Minek! Itt stabil a közbiztonság: a Drazsé az megvéd; no nem a fogszuvasodás ellen!
Igaz
A baj akkor kezdődött volna ha valaki jogosan megpróbálja megakadályozni az esetet villant volna a kés esetleg halálra rugdostak volna valakit a cigányok.
Nem, nem a fantáziám szórakozik velem, megtörtént ilyen eset.
Persze gázpisztoly és egyéb önvédelmi fegyvert senki nem cipelhet magával....a rendőröket meg nem érdekli a dolog........megy minden tovább mintha mi sem történt volna.
djzone
@bigyibogyo: lehet itt humorizálni, de attól a dolog még megtörtént.

Az anyuka nyilván nem tartotta fel őket, de annyire pont elég volt,
hogy a srác - aki egyébiránt kravmagázik és thaiboxol - oda érjen.

Egyébként pedig felszisszentek a dologra páran. Annak a két járőrnek nem lennék a helyében...
ugyeugye
@djzone: én birom, h nem mész el a dolgok mellett, hanem megírod őket. egyszer csak változni kellene már ennek a helyzetnek!
azért ha lesz folyt. írd meg lécci. én nagyon szurkolok. az igazság mellett!
bigyibogyo
@djzone: en is ugy gondolom,h sem a gyerek sem az anyuka nem tartotta fel oket amig megerkezett a segitseg. mostmar csak anyni az ido,h mennyi ideig tart elvenni 1 5 evestol 3 felnottnek egy telefont?
az egesz ugy kitalacio ahogy van!
jah es en is krav magazom. az elso amit megtanitanak,h ha kest latsz fuss az ellenkezo iranyba. nem is veletlenul.
bigyibogyo
@VITÉZ: nagyon elvagy tevedve. kivanok neked rendorseg mentes es csendorokel teli vilagot. csak ne akard masra is raeroszakolni.
a csendorsget azert oszlattak fel mert durvan kiszolgalta a nacikat. azaz politikai nyomasra cselekedett.
olyan rendorseget akarj inkabb amit a jobboldal nem jarat le szandekosan.
Diamont Frost
@bigyibogyo: "...az egész ügy kitaláció, úgy ahogy van"...... ezt írod!!

????? És Te valóban EZT IS GONDOLOD???..... vagy csak próbálgatod az a rejtvényszerű billentyű leütéseket???

Te olyan ember vagy...,.....amíg valaki nem ad Neked egy pofont az utcán,...... csak úgy a nagy semmiért,.... addig nem hiszed el, hogy mindez megtörténhet.
bigyibogyo
@Renrol: sot en irtam is,h miert gondolom fake-nek.
hol vannak a te erveid amivel bizonyitod,h nincs igazam?
djzone
@bigyibogyo: Persze, magára hagynál egy nőt meg egy gyereket és futnál?
Igazán férfias.
Diamont Frost
@bigyibogyo: Érveim nincsenek, miután nem voltam szemtanúja a történéseknek..... de elfogadom a hírt ténynek, nem vonom kétségbe az egészet,..... mert ilyen hajmeresztő dolgot csak a valóság produkálhat.
bombi02
@kukubenkó: Na, ja! A sitten (remélem oda kerülnek mihamarabb) pedig könnyebben találkozhatnak majd és akkor lesz leszámolás. Lehet, hogy a nagy türelem feléjük azért van, mert tudják ezt az illetékes "urak"?
bigyibogyo
@djzone: nem erted. 5 eves gyerektol elvenni a telefont 1 sec sincs. a no max azt vehette eszre,h a gyerek bombol mert nincs nala a telefon. mire megteszi az 5m -ert a rendorok szeme elott rablo ciganyok kb 50m -t tesznek meg. majd kifutnak a vilagbol. kozben megkerzeik zuperman is valamikor, azt nem irtak,h o honnan kerult elo. a tortenetben szo nincsarrol,h a telefont megszereztek volna. az egezssantit. nem ketlem,h tortent valami, de,h nem a leirtak az biztos
jah, es ha 3an allnak velem szemben, legalabb 1 kessel akkor odaadom a telefont es nem kezdek el hoskodni.
reallatas
@bigyibogyo: Tudod kedves kommenttársam, én csak 43 éve élek köztük, igazán bagatell úgye? Gondolod nem lenne miről mesélnem?
bigyibogyo
de csak,h lassatok meggyozheto vagyok: mit tett taz 5 eves gyerek,h 3an nem tudtak kitepni a kezebol a telefont?
reallatas
@bigyibogyo: Meglehetősen gyenge a képzelőerőd, hogy kikre is céloztam, de szerintem azért sejted te azt. Egyébként neked hol a bizonyítékod, hogy kitalálmány csupán?
Sííva
Valóban így történt? A rendőrök végig nézték az esetet, és amikor elhúztak a véglények, igazoltatták azt aki szembe mert szállni velük?
Hát gratulálok nekik, ehhez kellett a rendőrtiszti főiskola!
Milyen mélyre sülyedhet (sülyeszthető) még ez a testület????????????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.