Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint több mint kétszer annyi csoportos létszámleépítés volt idén az első 9 hónapban, mint tavaly. Összesen 32 ezer 800 dolgozó elbocsátásáról érkezett bejelentés a munkaügyi központokhoz. Az újabb sokkoló munkanélküliségi adatok bizonyítják, hogy a Bajnai-kormány tevékenysége nemcsak alkalmatlan a válság kezelésére, de súlyos károkat is okoz Magyarorsz...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ez tényleg megrázóan magas szám! És új munkahelyekről tényleg nem hallani semmit! És még mindíg ragaszkodnak emberek hozzájuk! Hogy lehetnek ennyire közömbösek mások sorsa iránt?
orogordog
@furfang: Viktort is csak, a kampány végéig érdekli. Azt még soha nem mondta, hogy kel csinálni. Csak azt, hogy így nem jó.
kovacs1961
A munkanélküliek számával csak az a baj hogy akinek már nem jár a munkanélküli segély az a statisztika szerint nem munkanélkülinek számít: Attól még nem rendelkezik munkahellyel hogy más kategóriába sorolják, igaz így alacsonyabb a munka nélküliek aránya . Játék a számokkal. A valóságban tehát sokkal nagyobb a munkanélküliség mint azt elismerik.
topapa
Drámai adatokat hallani, őrületközeli állapotok jellemezhetik életünket, ha a gazdaság ilyen rohamosan rombolja szét saját termelését úgy az "iparban", mint a "mezőgazdaságban".
Egyre inkább köztörvényes bűnözőknek vélem azokat az embereket, akik előidézték ezeket az állapotokat. Csakhogy én a rendszerváltás kályhájáig mennék vissza. Akkor ugyanis a hősök -bár akik felismerték a katasztrófát okozó szerepüket már kihátráltak - szétromboltak minden olyan termelő szervezetet amely értéket állított elő. Csak a harácsolás és az akár gyenge törvényesség alapján álló tulajdonszerzés volt a lényeg. Hogy a dolog visszafordíthatatlan legyen megoldották a kultúra és a tanítás tönkre tételét is. Mindennek látványos eredménye a Hazai gazdaság teljes csődje és fiataljaink Jobbik imádata, de ide sorolható a közvetlen szomszédaink és a világpolitika kritikája nemzetközi megítélésünkben is. Nem akarok én senkivel parttalan vitát kezdeni, de ezeket gondolom MEGDÖBBENTŐ LÉPÉSEKNEK.
morientez19
Állítólag azért vettük fel azt a rengeteg pénzt hogy a munkahelyeket megtartsuk'
A másik dolog pedig az hogy mindeki azt mondta a szocik közzűl hogy dübörög a gazdaság meg ugrik a pannon puma!!
Akkor hogy is van ez kedves szocik?Hol a pénz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.