A parlament létszámát 200 fő alá kell csökkenteni - mondta Orbán Viktor a tv2 Napló című műsorában. A Fidesz elnöke a szélsőségekkel szemben józan politizálást ígért kormányra kerülése esetén, a koalíciót pedig sem a Jobbikkal, sem az MSZP-vel nem tartotta elképzelhetőnek. A politikus 17-20 százalékos adóterhelést tartana igazságosnak.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@orogordog: Erre büszkék lehettek, kétszer be is szavaztátok a mostani garnitúrát. Gratulálok gazdag érzelem világotokhoz. Nem lehetne néha elővenni a józan észt is? Isten uccse, és nagyon nem csíptem Gyurcsányt, nem az én stílusom úgy kül, mint belső megjelenését, előadását, gondolkodását illetően, de egy pillanatig nem ágáltam volna ellene, ha a nemzet és az emberek érdekében tett volna valamit is. De nem, a politikája a jobboldal és főleg Orbán legyőzésében, és a klientúra lezsírozásában merült ki, mindeközben nagy gondot fordítva a liberális politikának, az oktatás legyengítésének, a cigányok-magyarok ellentéte felpörgetésének, a kultúra nemzetietlenítésének, de mindenek előtt az ország kiárúsításának, elszegényítésének. Ezért haragszom rá, és azokra a képviselőkre akik még mindíg életben tartják ezt a garnitúrát, mert Bajnai nem más, mint Gyurcsány végrehajtója.
A Fidesz nem szavazta meg a 13. elvételét, sőt! Nézz utána! És az, hogy ez a sok sz..r most kiderül, az is a Fidesznek köszönhető, úgyhogy nem árt objektívnek lenni, amíg lehet.
rewtenator
@furfang: egyetértek, és Gyurcsány vívmányának tekintem a Jobbikot is...
marlin
@rewtenator: Tájékoztatásképpen: A Vona az Orbánnal (és nem a Gyurcsánnyal) keverte a sz@art ugyanabban a Polgári Körben!!
Kicsit furcsa ez az "általános ismerethiány" !!(mióta nem kötelező a Népszabadságot olvasni!!) :-)))
kukubenkó
17 %-os adóval kibékülnék; csak bele fogja keverni a családi adózást és már nem is lesz igaz!
furfang
@marlin: Írod: " Kicsit furcsa ez az "általános ismerethiány" !!(mióta nem kötelező a Népszabadságot olvasni!!) :-))) "

No akkor ide írom az én mottómat:
"Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz. " Rousseau

kukubenkó
@furfang: Tényleg? Már nem kötelező és nincs sajtó félóra sem vagy szem-inárium-(bekötősdi)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.