Tematikus hírportálunkon az elmúlt hetekben arra voltunk kíváncsiak, mit gondolnak a sztárok vízzel kapcsolatos szerepvállalásáról. Most a Pécsi Vízműben történtekre kérdezünk rá.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: bagossy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Nagyon egyetértek. Teljesen ki vagyunk szolgáltatva a külföldi érdekeknek, Jól csinálják a pécsiek! Csak így tovább!
( elég bonyolult megtalálni a szavazás helyét!)
Igaz
@ugyeugye: Majd amikor kiárulják egy euróért magyarország kiváló minőségű vízkészletét azt figyeld!
A témával kapcsolatban: miben segít ha valaki dollár milliókért az űrben prédikál!A tettekben mutatkozzon meg valaki elhivatottsága ne a szavakban.Ebből a pénzből víztisztító állomásokat lehetett volna építeni vagy kutatási célokra fordítani amivel tényleg meg lehet menteni a világ vízkészletét.

Egyébként szerintem a gazdag országoknak komplett tervük van honnan szerzik majd be a vizet.
bagossy
Azért csak nem egy dollárt kérünk a vízért!?
szaboria
Akik nem értenek egyet , már 69%-on állnak a szavazásnál. Páva úr is elszámitotta mágát, mert nem biztos a haverok bejutattás a tettye vizmübe.
Csubaka
A privatizációs szerződések lényege, hogy a francia befektető 330.025.000,-Ft
készpénz-hozzájárulás fejében megkapta a részvények 48.05 %, valamint az
úgynevezett managment jogokat. Az üzemeltetési szerződés értelmében a vízi
közművek nem kerültek a Társaság tulajdonába, hanem azok felett a rendelkezési
jogokat továbbra is Pécs MJV gyakorolja, a Pécsi Vízmű Zrt pedig bérleti díjat fizet
ezek használatáért. '

Nem érdekes? A bérleti díj költség, a költséget beépítik a szolgáltatás árába!Mindnél magasabb a szolgáltatás ára a francia annál többet keres rajta, mert a fogyasztói bevétel 2%-ét költségként ki is számlázza a saját irányítása alatt álló Kft-nek. És vajon ki fizeti meg az egyre emelkedő vízdíjat? A pécsi polgár. De hogy a kép kerek legyen az így gyűlögető tőkécskével a környék összes vízművében részt kell szerezni egészen addig amig a pénzek ellenőrizhetetlen módon kezdenek folydogálni erre-arra, és a végén tekintettel arra, hogy menedzsment jogokat a franciák gyakorolják, már csak el kell zárni néhányszor a csapokat, hogy meg tudják ki az úr a vízfölött (most még csak)Baranyában.

Na akkor előbb ezen kellene gondolkodni,aztán azon, hogy víz helyett mit iszunk tíz év múlva ha a külföldi multi így működik?
furfang
@Csubaka: és nézd meg ezek a fenti nem-mel szavazók nagyon büszkék magukra, mert a fideszes polgármester szándékával sikerült szembe menniük. Az emberi hülyeség határtalan. Vajon eszébe jut majd, ha a klozetját nem tudja lehúzni mert olyan drága lesz a vize? A magyar ember ennyire sötét, vagy másutt is így meg lehet kergíteni az embereket? Egyébként nem hiszek a 30-70 %-os aránynak, reggel is annyi volt, ez megint csak manipulált adat. Ennyi hülye nem lehet, és pláne állandó arányszámmal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.