Nem lesz feljelentésügyi államtitkár.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@Zsoel: Speciel jó magam is azért drukkolok, hogy legyen a kényszerítő radikális erő is a parlamentben, de az ne legyen diktatórikus jellegű.
OKOS
@prédikátor: Kedves Ildikó, vagy Petike, vagy Ferike minél lassabban mondod annál inkább kijön a hazugság mert eddig amit lassan mondtak önök, hogy mindenki megértse az mind hazugság volt így hát sajnos meg kell állapítanom, hogy maga most is hazudik.
dr. prédikátor
Okos nem vagy okos!
van egy kedvenc versidézetem:hogyha egy egy uri lócsiszár befröcskölt sárral,
nem vitáztam,félreálltam!

Vitázni pedig csak olyannal lehet aki elfogulatlan!!!
furfang
@prédikátor: Ha te azt érted elfogulatlanság alatt, hogy mint írod "20 év alatt ,lassan mondom és nagybetüvel irom:az hogy itt tart az ország K Ö Z Ö S E N követték el!!!Semmivel sem kölönbek!" szerintem ez már önmagában elfogultság, mégpedig az mszp javára. 12 évet kormányoztak, szemben a 4 fideszes évvel. Jó helyzetben vették át a kormányt. A béka s..ge alá juttatak, ennek olyan hosszú lajstroma lenne, hogy körbe érné az országot. Ami az elszámoltatást illeti A Fideszt Keller elszámoltatta. Hányszor akarod még? Az mszpt viszont még nem kérték jogilag számon, a parlamenti ráolvasások falrahányt borsó volt, megtáltosodtak tőle, még inkább két marokkal gyűrték zsebre a pénzt. Ékes bizonyíték erre ami a fővárosban történik. Oda vannak láncolva a székükhöz, már felmondtak egymásnak, már agyon gyalázták egymást, de ha arról van szó, hogy a bukszát el ke4ll engedni, akkor még maradnak!!! Ugyanez a parlamentben, holott már mindenkinek a haja szála az égnek áll a sok ganéságtól.
Csubaka
@prédikátor: Gondolkodj mielőtt verset idézgetsz, mert nekem nem az irodalomból, hanem a matematikából származó fogalmak írják le azt amit te hangzatos rímekkel akarsz kifejezni.
Amit ilyenkor (idézetek mögé bújtatott sunnyogás) teszel az ekvivalens azzal, az állítással, hogy érzed a szar szagát te is, de inkább befogod az orrod mintsem öklendezzél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.