Nem lesz feljelentésügyi államtitkár.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Kövér úr ébredjen fel már mély álmából a felmérések egy párszor már bebizonyitották, hogy semmit sem érnek. A saját adóságukkal foglalkozanak mert nem fogja a nép Önöknek el engedini, mert ha kell Seres Mária elinditja a lavinát azzal is , hogy elöbb elkell a párt kasszával számolni és csak azután induljanak a válsztáson.Most is saját pecsényéjüket sütügetik.Valakit rávettek. hogy adjon pénzt az új ujságukra , hogy aztán saját zsebüket megtölthessék.Pl. a nyomdájukat tisztelt KÖVÉR ÚR!!!!!!!!!
OKOS
A jó gazda gondosságával jártak el?
NEM!!
Régen ezért büntetés járt ma sem lehetne másként.
A magáncégek vezetői is felelnek a rossz cselekedeteikért ne legyen ez másként az állami vezetőknél (ide értem a minisztereket is) sem, mert a beosztottakat azonnal kirúgják, esetleg még kártérítésre is kötelezik.
Őket miért nem????????
reallatas
@OKOS: No ez ílyen formában igaz, de a holló elmélet is igaz marad örökké, hogy egyik nem vájja ki a másik szemét, legfeljebb károg egymásra.
OKOS
@reallatas: Én optimista ember vagyok
furfang
Pontosan ezt várja el a lakosság minimum 80%-a amit Kövér mondott. Az a bekötött szemű 20% ha az anyját megölik akkor is talál mentséget az mszp számára, úgyhogy indifferens.

@szaboria: neked az a legfontosabb, hogy a Fidesz hogy fizeti ki az adósságát és az új újságját? Ha azt csinálták volna, amit az mszp, hogy kilopták volna a szemünket, akkor már rég nem lenne adósságuk, és az újságjuk is vígan üzemelne. Téged úgy látszik beoltottak mszp vírussal, teljesen immunis vagy az aljasságaikra, bezzeg a Fidesznél a bolhát is felhánytorgatod a bölcsőjükig visszamenően. Te a 20%-ot erősíted nem vitás.
dr. prédikátor
Kövér "ur"
Talán nem kellene fenyegetőzni,még hatalomra se kerültek!Ha jól emlékszem akkor a Fidesz is kormányzott ebben az országban!Vagy a Fidesz nem itt él ????
20 év alatt ,lassan mondom és nagybetüvel irom:az hogy itt tart az ország K Ö Z Ö S E N követték el!!!Semmivel sem kölönbek!!Vagy talán nem az elmult 20 év alatt gazdagodtak meg???
Most ugy tesznek minha semmi közük nem lenne a mérhetetlen nyomorhoz,az ország kirablásához!!! Ha felelősségrevonásról beszél akkor az eddigi M I N D E N kormányt el kellene számoltatni!!!!!
furfang
@prédikátor: csakhogy ebben az országban a Fidesz 4 évig kormányzott, az mszp, mint az mszmp ( most már szépen kiderül a rendszerváltásról minden) teljes mértékben utódpártja közel 70 éve. Úgyhogy nagyon pitiáner, és önmagukat felmentő duma ez az állandó összemosási szándék. Nem azonosak!!!! És arról nem is szólva, hogy az a 4 év egy felfelé ívelő pálya volt!!!! És ez vitathatatlan az összehasonlításban.
luciferi
@furfang: ne légy szemellenzős, mindegyik párt pontosan egyforma abban, hogy annyit lop, amennyit csak tud. A fideszes mutyikat is lehetne reggelig sorolni. Egyik kutya, másik eb. Ugyanaz, csak más néven nevezve. Boáááá..........
ureginyul
gyerekek mielőtt kitörne a vérhányás járvány, gondolkozzatok már arányokban!
Mindegy hogy ki mennyire korrupt, csak azt nézzük hogy korrupt e?
Rendben akkor én egy 100 forintos helyett szeretnék kérni tőletek 200milliót, hiszen nem számít, ezüsthajó vagy MÁV-BKV, egykutya...... :SSSS
reallatas
@OKOS: /ma, 10.33/ Örülök neki őszintén, hogy optimista vagy, jó tulajdonság. Tudod én 1946-ban születtem, röviden vén majom vagyok már, de igen sokat láttam, hallottam, tapasztaltam már az éltben, szerénytelenség nélkül mondhatom, s a tendenciákat figyelve, alkotok véleményt, a láttam már karon varjút elve mentén. Üdv.
reallatas
@prédikátor: /ma, 10.58/ De mennyire ez a valóság talaja! Ej! Ej! Magyar társadalom mi lesz veled?
Csubaka
@prédikátor: Öreg barátom! A rablókat nem kellene szabadon engedni azért, mert volt aki tyúkot lopott!!! Nyilván van igazság a mondataidban, de amit leírtál az pofátlan szétkenése az elmúlt évek felelősségének.2002-ben amikor az MSZP hatalomra került Keller és tsai. jóvoltából 221 feljelentés indult FIDESZ-es vagy ahhoz közel álló személyek ellen ország szerte. Mindegyik megbukott. Persze sokak szemét marja a tokaji borvidék és Orbán apjának állítólagos kőmonopóliuma, de könyörgöm!!! Medgyessy Péter legnagyobb bűne az volt, hogy kijelentette, jó állapotban levő gazdaságot vettek át. Nos ezt alig hét év kínkeserves erököldésével vitte albáni szint alá az MSZP!! S mielőtt még félre értenéd a helyzetet! Az MSZP Társadalompolitikai tagozata közel 6 éve folyamatosan bírálta Gyurcsányt és stábját, mert az szerinte az MSZP és a frakció politikai támogatottságát a magyar és külföldi nagytőke érdekeinek érvényesítésére használja a parlamentben. A társadalom ezt már jóval korábban észre vette mint szerették volna, ezért lett brutális vereség a vége a 2007-es helyhatósági választásoknak, ezért esett hatalmasan pofára az egészségügyi népszavazáskor, ezért vesztette el az az addigi szocialista fellegvárnak számító Pécsett több mint 2/3- al, ezért bukta el az EU parlamenti választásokat és ezért szenved folyamatosan vereséget az időközi parlamenti választásokon az ország különféle körzeteiben (az első félévben mindjárt 6-ot)
Ez az MSZP már soha nem fog "felébredni" mert akik maradtak azok eddig is ébren voltak, éberen lesték, hogy hol és még mit lehet lerabolni az országból.
Nem a FIDESZ-nek kellene elszámoltatnia az MSZP-s vezérkart, hanem saját pártjának az eltünt több mint egy millió szavazóért!!! Na!!! Erre tett javaslatot tegnap a Társadalompolitikai tagozat! Az pedig nem FIDESZ-es.
dr. prédikátor
Furfang!
Én nem összemosom a dolgokat!Én azt irtam,hogy N I N C S kivétel!!Egyformák!Itt mindegyik párt annyitlopott amennyit csak birt,függetlenül attol hogy ki volt kormányon!!!Sőt nekem teljesen miondegy, hogy minek hivják őket!Mocskos tolvaj banda az egész !N I N C S kivétel!!!
dr. prédikátor
Csubaka!

Valóban idős vagyok,sok mindent megértem,és láttam tapasztaltam.Mindig megprobáltam elfogulatlanul itélni.Ezért irtam le a véleményem,válaszolva Furfangnak is!
Szép napot.
Zsoel
Így van, nem kell isteníteni a Fideszt sem. Aláírom, hogy klasszisokkal különb volt a kormányzásuk az MSZP-SZDSZ párosénál, de azért nem kell úgy tenni, mintha földre szállt angyalok lennének. Nekik is megvoltak a maguk disznóságai, például: Kaya Ibrahim-, Josip Tot-ügyletek, Országimázs Központ-, Happy End Kft.-féle, meg persze hogy a fő-fő maffió tetű, Pintér Sándor lett a belügyminiszter. Azonkívül tagadják a cigánybűnözést, és ugyanúgy a zsidó tőke seggnyalói, mint a Maszopék. Szóval jobb, ha a Fidesz kussol. Különben is, ahogy az általános politikai hangulatot elnézem, egyáltalán nem olyan biztos, hogy kizárólag a Fidesz lesz itt a politikai fődirigens. :)
Csubaka
Azt hiszem ez most egy idős fórum!
A "NINCS KIVÉTEL" az az én értelmezésemben azonosságot jelent.
Van. Kivétel!A FIDESZ legnagyobb bűne az volt, hogy budapesti szoci nyomásnak sem engedve nem vitte bele az országot pl. a 4-es metró építésébe. Azért nem, mert voltak (lettek volna fontosabb feladatok a vidék fejlesztésében- Pl. a tiszai gátrendszer) ami egyrészt a ma mérhetetlenül hátrányos területeken biztosított volna munka lehetőséget az ott élőknek, másrészt országos érdek, hogy védve legyenek a természeti csapások ellen a mezőgazdasági művelésre alkalmas és emberek által sűrűn lakott településeink, értékeink. Azt már láttuk, hogy a fél országot többször is elmosta azóta az árvíz és azt is látjuk, hogy a metró mekora többlet terhet jelent a gazdaságnak.(Már akinek!!!)
reallatas
@Csubaka: /ma, 11.49/ Bárha sok tekintetben igaz amit írsz, de tudod nyugtával a napot. Aztán majd meglátjuk, mint ahogy a vak mondta. Üdv.
Csubaka
@Zsoel: Speciel jó magam is azért drukkolok, hogy legyen a kényszerítő radikális erő is a parlamentben, de az ne legyen diktatórikus jellegű.
OKOS
@prédikátor: Kedves Ildikó, vagy Petike, vagy Ferike minél lassabban mondod annál inkább kijön a hazugság mert eddig amit lassan mondtak önök, hogy mindenki megértse az mind hazugság volt így hát sajnos meg kell állapítanom, hogy maga most is hazudik.
dr. prédikátor
Okos nem vagy okos!
van egy kedvenc versidézetem:hogyha egy egy uri lócsiszár befröcskölt sárral,
nem vitáztam,félreálltam!

Vitázni pedig csak olyannal lehet aki elfogulatlan!!!
furfang
@prédikátor: Ha te azt érted elfogulatlanság alatt, hogy mint írod "20 év alatt ,lassan mondom és nagybetüvel irom:az hogy itt tart az ország K Ö Z Ö S E N követték el!!!Semmivel sem kölönbek!" szerintem ez már önmagában elfogultság, mégpedig az mszp javára. 12 évet kormányoztak, szemben a 4 fideszes évvel. Jó helyzetben vették át a kormányt. A béka s..ge alá juttatak, ennek olyan hosszú lajstroma lenne, hogy körbe érné az országot. Ami az elszámoltatást illeti A Fideszt Keller elszámoltatta. Hányszor akarod még? Az mszpt viszont még nem kérték jogilag számon, a parlamenti ráolvasások falrahányt borsó volt, megtáltosodtak tőle, még inkább két marokkal gyűrték zsebre a pénzt. Ékes bizonyíték erre ami a fővárosban történik. Oda vannak láncolva a székükhöz, már felmondtak egymásnak, már agyon gyalázták egymást, de ha arról van szó, hogy a bukszát el ke4ll engedni, akkor még maradnak!!! Ugyanez a parlamentben, holott már mindenkinek a haja szála az égnek áll a sok ganéságtól.
Csubaka
@prédikátor: Gondolkodj mielőtt verset idézgetsz, mert nekem nem az irodalomból, hanem a matematikából származó fogalmak írják le azt amit te hangzatos rímekkel akarsz kifejezni.
Amit ilyenkor (idézetek mögé bújtatott sunnyogás) teszel az ekvivalens azzal, az állítással, hogy érzed a szar szagát te is, de inkább befogod az orrod mintsem öklendezzél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.