Kövér László bízik abban, hogy a Fidesz kormányra kerülése után kezdődő elszámoltatások következtében volt miniszterek is bíróság elé állnak majd. A Fidesz országos választmányának elnöke az MTI-nek adott interjújában leszögezte: pártja jelenlegi előnye az MSZP számára már ledolgozhatatlan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@Evikati: Ti lehet, hogy nem de a valóság jelenlegi állása szerint nektek ebbe nem sok beleszólásotok lesz. Sőt!! Szerintem inkább azon drukkolj, hogy a FIDESZ 2/3-os többséget szerezzen a parlamentben,mert egyre nagyobb a valószínűsége annak a Jobbik nagyobb arányban nyer teret. No akkor kezdődik majd az igazi legújabbkori történelem. Evakati! Te mitől vagy úgy hasra esve ezelőtt a se nem szocialista, se nem liberális egoista rabló és csaló politikai hiénatömeg előtt?
Evikati
@Csubaka: én nem értem, hogy engem hova soroltál be, mert állandóan félreértesz. Kezdem azt hinni, hogy szándékosan! Alig várom/várjuk - és ezt már itt többször kifejtettem, vitatkoztam -, hogy ez a rabló banda végre süllyesztőbe kerüljön. Kár, hogy nem olvastad vissza ezzel kapcsolatos, régi hozzászólásaimat. Senkitől nem vagyok hasra esve, különösebben nem is érdekel, hogy te is mit gondolsz, mert biztos vagyok abban, hogy a FIDESZ 2/3-os többséget szerez. Ezért dolgozom/unk évek óta.
bigyibogyo
2/3-ad = egypart rendszer. hianyzik? foleg most, ha fidesz ennyire balra tolodott?
marlin
"Kövér: remélem, hogy volt miniszterek is bíróság elé állnak majd"

Milyen miniszter volt korábban a Kövér etásss?? Naa??
Csubaka
@Evikati: Drága,drága Evakati!! Nem is tudom hova tettem a szemet!!Most aztán meakulpázhatok! Egy másik hozzászóló írására tett reagálásodat olvastam ÉS maximálisan egyet értettem vele. Amit írtam viszont nem nekes, hanem az eredeti írás tulajdonosának szántam. Basszus!!!Ekkora kefét.
Még egyszer elnézésed kérem és ígérem máskor körültekintőbb leszek.

Evikati
@Csubaka: nem először fordult elő, de megbocsátok:-)
Mindig kész vagyok rá, ha a jó oldalon állsz és ilyen szépen megkövetsz!
Ez ma már nem divat.
Szép estét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.