A mai naptól Juracsik Zoltán a BKV Zrt. új humánpolitikai igazgatója, közölte a társaság pénteken az mfor.hu-val. Az eddig az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola humánpolitikai osztályvezetőjeként dolgozó szakember munkaszerződése határozatlan időre szól, alapbére havi 1 millió 241 ezer forint, emellett - teljesítményétől függően - maximum száz százalékos bónuszra jogosult.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Milyen teljesitmény lehet,ez egy nagy hülyeség!Ha csak a fizetése lenne,és ilyen sok, az is irreális!!!! A melóst,járművezető,szerelő,mikor fizetik már meg? Addig a Bkv. mindig átjáróház lessz,ahol csak a régi,öregharcos dolgozók fognak megmeradni! Nem kell ennyi vezető,adminisztráció,teljesen felesleges,főleg,hogy számitógépek tömkelege van rendszeresítve!!! Semmi nem fog megváltozni ezután sem,a pénzeszsák nyitva lessz!!!
1951
Az elherdált százmilliók mikor kerülnek vissza a BKV kasszájába?Már csak azért kérdezem,mert örökké mondogatják,hogy erre meg arra nincs pénz.Tessék visszaszármaztatni az elherdált pénzeket, mindjárt jobb lesz a BKV szaldója!
Van remény a pénz vissza szerzésére, hogy ne kelljen örökké BKV bérlet árakat emelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.