1992-ben a Fővárosi Közgyűlés a kormánnyal közösen nemzetközi tendert hirdetett a Dél-Buda-Rákospalota közötti ún. 4-es metróvonal építésére. Demszky már 11 éve vakít minket. Még 3 év. Már csak 4 év. Türelmetek kérem. Bl-bla-bla.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
a keletieknél a 4-es a halál száma, kerülik, mint a mérges kígyót...
jaaa
Én csak azt nem értem,hogy miért a akkor jönnek rá a nagy okosok ,hogy nem ér semmit a metró ,amíg meg nem hoszabbitják amikor már ennyi pénzt bele őltek mindig csúsznak időben és kiadásban egyaránt ,minnél nagyobb a kőltség annál nagyobb a pénz amit lenyulhatnak kőlőnbőző okkok miatt.Érdekes érdekek!
Kakastoll
Az öregasszonyhoz is eljön a halál, és mivel nagyon megszeppent a nénike elkezd alkudozni, hogy jöjjön holnap mert most még nincs eléggé felkészülve rá.
A halál bele is egyezik, de a néni kiköti, hogy ő szereti a pontosságot ezért az ajtójára kitesz egy táblát melyre felírja, hogy a halál holnap jön. A kaszás még nevet is a dolgon és lemegy....másnap amikor kopog az ajtón, kiszól a néni, olvad el mi van a táblára írva !.....:)
bombi02
Hány évig épült az a metró, amelyik a legtovább tartott? A mi 4-esünk túl fogja szárnyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.