A hét második felében költözhet be családjával a II. kerületi villájába Oszkó Péter pénzügyminiszter, igaz, addig még az építkezés miatt kiszabott bírságot is meg kell fizetnie.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Uraim most, vagy tíz perc múlva a csíkzsebből fizessek, majd összeadjátok ti nekem ujra.
vukkocska
@kovacs1961: Honnan ez a nagyszerű információ? Nem a házat építette másként, hanem statikailag a pincét kellett nagyobbítania.

@Kakastoll: az építési törvény kicsit más. Aki másként épít, kifizeti a bírságot, és kér fennmaradási engedélyt. Itt nem az épület más, csak az alja.
Ez a törvény mindenkire nézve egyforma.
Kakastoll
@vukkocska: Azért olyan is megtörtént, hogy lebontatták az épületet....na de ez más.
vukkocska
@Kakastoll: igen, azt amit abszolút engedély nélkül építették. Oszkónak az épületre kiadott építési engedély szabályos volt. CSAK A GARÁZSSZINT VOLT ELTÉRŐ!!! Miért is kellene lebontani ezért az egész épületet? Csak azért, mert kormánytag? Lebontatták Varga Istvánnal a Citadellára épített betontömbjét, több éves huza-vona után. És az nem épület volt, hanem terasz.
bombi02
A lopott pénzekből ekkora házat építtetett. Másoknak egy szoba sem jut, elárverezik a keservesen összekuporgatott házukat, lakásukat, utcára kerülnek.
És ez a nyomoronc helyzet az ő és bandája, valamint az elődeik bűne.
csucsupe
Remélem ráomlik de még inkább azt hogy megnyílik a föld(a pincéje) alatta..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.